
حجم فایل : 120.7 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 25
بنام خدا 1 روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز
2 فروکتوز
مقدمه :
فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ،
این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ،
میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال :
انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ،
3 فروکتوز
فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ،
نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است،
فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،
4 فروکتوز
در دمای 20 درجه 78 گرم از فروکتوز در 100 میلی لیتر آب در مقایسه با 65 گرم ساکارز و 20 گرم لاکتوز حل می شود ،
شکل هیدرات کریستالی نسبت به شکل انیدرید کریستالی قابلیت انحلال کمتری دارد ،
همچنین این قند به عنوان یک قند کاهنده در واکنش میلارد نقش عمده ای دارد ،
5
خصوصیات حسی
فروکتوز شیرین تر از ساکارز می باشد ،
این تفاوت در شیرینی مربوط به پیوندهای هیدروژنی بین مولکولی است که در فروکتوز به علت مساعد بودن شرایط برای تشکیل این پیوند شیرینی افزایش می یابد ،
6
خصوصیات حسی
عواملی موثر در کاهش شیرینی فروکتوز :
1- گذشت زمان
2- افزایش دما
شیرینی نسبی فروکتوز وابسته به غلظت – دما می باشد ،
در دماهای پائین تر شیرینی نسبی فروکتوز با افزایش غلظت کاهش می یابد ،
اما در دماهای بالاتر از 7 درجه شیرینی نسبی کاهش می یابد .
7
خصوصیات حسی
شیرینی یک ماده غذایی به چندین عامل بستگی دارد :
دما ، PH ، درصد مواد جامد و حضور مواد شیرین کننده دیگر در محیط ،
فروکتوز از نظر شیرین کنندگی با دیگر شیرین کننده ها که در یک محیط قرار می گیرند هماهنگی دارد ،
شیرینی نسبی مخلوط 50/50 از فروکتوز و ساکارز حدود 128 می باشد ،
8
خصوصیات حسی
فروکتوز در ترکیب با آسپارتام ، ساکارین و یا ساکرولوز استفاده میشود،
در طی این ترکیب به درجات بالاتری از شیرینی در محصول نهایی بدون افزایش دادن سطح کلی مواد شیرین کننده و یا بدست آوردن درجه کافی از شیرینی در حالیکه مواد شیرین کننده کمتری مورد استفاده قرار می گیرد و باعث کاهش هزینه ها می شود ،
9
خصوصیات حسی
فروکتو...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی روکش به روش آشتو علیرضا فرشته صنیعی - دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران چکیده مقاله: راهنمای طراحی که آشتو ارائه شده بود بر اساس مفهوم عمر باقیمانده استوار بود و برای هر نوع روکش قابل استفاده بود ،استفاده از آزمایشات غیر مخرب ... ...
دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق خودنظم بخشی رفتار در 59 صفحه در قالب word , قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.توضیحات کوتاه از متن:توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو ... ...
سلام دوستان عزیز در این پاور پوینت ۹۰ اسلایدی مطالب کاملی در مورد جنگ نرم گفته شده که امیدوارم استفاده کنید . برخی از سرفصل های این پاورپوینت رو در پایین براتون قرار میدم; 1-انواع جنگ ها 2-تعریف جنگ نرم 3-اهمیت جنگ نرم 4-علت تقابل اسلام و غرب 5-ابزارهای جنگ ... ...