حجم فایل : 120.7 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 25
بنام خدا 1 روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز
2 فروکتوز
مقدمه :
فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ،
این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ،
میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال :
انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ،
3 فروکتوز
فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ،
نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است،
فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،
4 فروکتوز
در دمای 20 درجه 78 گرم از فروکتوز در 100 میلی لیتر آب در مقایسه با 65 گرم ساکارز و 20 گرم لاکتوز حل می شود ،
شکل هیدرات کریستالی نسبت به شکل انیدرید کریستالی قابلیت انحلال کمتری دارد ،
همچنین این قند به عنوان یک قند کاهنده در واکنش میلارد نقش عمده ای دارد ،
5
خصوصیات حسی
فروکتوز شیرین تر از ساکارز می باشد ،
این تفاوت در شیرینی مربوط به پیوندهای هیدروژنی بین مولکولی است که در فروکتوز به علت مساعد بودن شرایط برای تشکیل این پیوند شیرینی افزایش می یابد ،
6
خصوصیات حسی
عواملی موثر در کاهش شیرینی فروکتوز :
1- گذشت زمان
2- افزایش دما
شیرینی نسبی فروکتوز وابسته به غلظت – دما می باشد ،
در دماهای پائین تر شیرینی نسبی فروکتوز با افزایش غلظت کاهش می یابد ،
اما در دماهای بالاتر از 7 درجه شیرینی نسبی کاهش می یابد .
7
خصوصیات حسی
شیرینی یک ماده غذایی به چندین عامل بستگی دارد :
دما ، PH ، درصد مواد جامد و حضور مواد شیرین کننده دیگر در محیط ،
فروکتوز از نظر شیرین کنندگی با دیگر شیرین کننده ها که در یک محیط قرار می گیرند هماهنگی دارد ،
شیرینی نسبی مخلوط 50/50 از فروکتوز و ساکارز حدود 128 می باشد ،
8
خصوصیات حسی
فروکتوز در ترکیب با آسپارتام ، ساکارین و یا ساکرولوز استفاده میشود،
در طی این ترکیب به درجات بالاتری از شیرینی در محصول نهایی بدون افزایش دادن سطح کلی مواد شیرین کننده و یا بدست آوردن درجه کافی از شیرینی در حالیکه مواد شیرین کننده کمتری مورد استفاده قرار می گیرد و باعث کاهش هزینه ها می شود ،
9
خصوصیات حسی
فروکتو...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 86 اسلاید نظام بهداشتی و درمانی وتطبیقی کشور اتریش بررسی نظام بهداشتی، درمانی وتطبیقی کشور اتریش کشور اتريش در نيمکره شمالى و نيمکره شرقى در مرکز ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 47 اسلاید ناحيهبندي تصاوير تشديد مغناطيسي با استفاده از معيار آنتروپي فهرست مطالب •مقدمات و تعاريف •روشهاي ناحيهبندي •آنتروپي و مفهوم آن در ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 60 اسلاید ناقلین مهم در بهداشت محیط ونحوه کنترل آنها آفت کش ها و تجهیرات کاربردی حشرات چگونه هستند؟ حشرات یعنی جانورانی که ستون فقرات ندارند. همه ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 149 اسلاید مقدمهای بر نظام حسابهای ملی حساب های کلان اقتصاد nآمارهاي مالي دولت (GFS) Government Finance Statistics nآمارهاي پولي و مالي ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 70 اسلاید نقش امور مشترکین در کاهش آب بدون درآمد سر فصل مطالب .1مروری کوتاه بر مفاهیم نوین درزمینه آب بدون درآمدوبالانسینگ آب .2مولفه های سیاست ... ...
عنوان کتاب: اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نویسنده: نیکلاس کار مترجم: محمود حبیبی گوینده: سید میثاق ابطحی فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 18 حجم کل فایل ها: 329 مگابایت مدت زمان پخش: 10 ساعت و 48 دقیقه زبان: فارسی توضیحات: آیا استفاده از گوگل و شبکههای اجتماعی ما ... ...