حجم فایل : 1.2 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 31
بنام خدا عنوان
بهداشت مواد غذايي مقدمه سالهاست كه انسان به اهيت بهداشت در زندگي خود و محيط زيست پيرامونش پي برده است، زيرا براي انجام كارهاي خود به نيرو احتياج دارد كه اين نيرو و انرژي را بايد از غذاي كافي و مناسب بدست آورد. اگرچه مواد غذايي براي سلامتي لازم هستند، اما آلودگي و فساد آنها ميتواند سلامتي انسان را به خطر بياندازد. امروزه علم بهداشت به صورت شاخهاي از علوم تجربي در شعبههاي متنوعي داراي ابعاد تخصصي است. بنابراين علم بهداشت اسمي عام است كه به يك يا چند مورد خاص محدود نيست، بلكه دامنهاي وسيع به وسعت كل جهان هستي دارد و با پيشرفت علوم گوناگون، وسعت كاربرد پيرامون آن نيز گستردهتر و تخصصيتر ميشود. بهداشت مواد غذايي يكي از شاخههاي علم بهداشت محسوب ميشود كه به طور مستقيم در سلامت و تندرستي و كيفيت زندگي انسان موثر است. بهداشت مواد غذايي عبارت است از كليه موازيني كه رعايت آنها در مراحل گوناگون از ماده اوليه، توليد، فرآوري، نگهداري، توزيع و عرضه مواد غذايي موجب فراهم آوردن غذاي سالم و با كيفيت بالاي بهداشتي و خوراكي خواهد شد. در واقع هدف اصلي از رعايت اصول بهداشتي در مواد غذايي در مرحله اول، سالم بودن غذا و پس از آن بالا بودن كيفيت خوراكي مواد غذايي است كه براي نيل به آن آشنايي با اصول بهداشتي در مراكز تهيه، نگهداري و توزيع مواد غذايي، براي كليه متخصصان بهداشت مواد غذايي ضروري است. از سوي ديگر آگاهي و داشتن دانش فني در زمينه فنآوري مواد غذايي (صنايع مواد غذايي) به منظور به اجرا درآوردن اصول بهداشتي بسيار ضروري است، زيرا در غيراينصورت از اجراي اصول بهداشتي در كنترل و پيشگيري از بروز مسموميتها، عفونتهاي غذايي عاجز ميمانيم، در صورت همهگيري (اپيدمي) غذايي از پي بردن به منشاء آنها و كنترل و در نهايت برطرف كردن آنها ناتوان خواهيم ماند. هدفهاي رفتاري در پايان اين مقاله دانشجو بايد بتواند:
علم بهداشت مواد غذايي را تعريف و نقش آن را در زندگي انسان بازگو كند.
اهميت رعايت اصول بهداشتي در مواد غذايي را بيان كند.
عوارض ناشي از مواد غذايي آلوده را بيان كند.
روشهاي گوناگون نگهداري و محافظت مواد غذايي را نام ببرد.
هدف از محافظت مواد غذايي را بشناسد. تعريف بهداشت مواد غذايي و اهميت آن در زندگي با توجه به رشد جمعيت روزافزون جهان براي اينكه جمعيت جهان دچار كمبود مواد غذا شود، بايد از شيوههاي جديد نگهداري مواد غذايي استفاده شود. روشهاي تهيه و توزيع آنها را بهبود بخشيد تا حتيالامكان از ضايعات و تلفات آنها كاست. به طور مثال در اغلب كشورهاي جهان به ويژه كشورهاي جهان سوم، گندم و گوشت را جزو محصولات و مواد غذايي استراتژيك به شمار ميآورند و اين به آن معناست كه اين مواد اهميت ويژه دارند و دستيابي به آنها موجب حفظ و نگهداري و استقلال اين كشورها ميشوند.
با اين حال در بسياري از كشورها به ويژه ايران دگرگوني زيادي در روشهاي نگهد...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
51 اسلاید، حاوی کلیات (به زبان فارسی)، سنسورگذاری، نمونه سازی و بخشی از خروجیهای دستگاه سانتریفیوژ منابع مورد استفاده: •Milad Aghamolaei, Alireza SaeediAzizkandi, Abbas Ghalandarzadeh,Evaluation of fault rupturepropagation through earth dams subjected to reverse ... ...
فایل اقدام پژوهی در 29 صفحه بصورت word و قابل ویرایش و دارای فهرست مطالب و منابع با چه را هکارهایی و چگونه توانستم اختلال در املا نویسی مینا را درمان کنم؟ چکیده در این پژوهش در مورد بهبود مشکل درس دیکته نویسی دانشآموزی به نام مینا که در پایه اول مشغول به تحصیل است ، می ... ...
ترجمه شده روایی: دارد پایایی: دارد منبع: دارد(لاتین) ضمیمه فایل دارای 7 سوال قالب: ورد همچنین نمونه سوال و تست با جواب تشریحی درباره تمامی مباحث آمار و احتمالات، مبانی سازمان و مدیریت، مدیریت اسلامی، مدیریت تولید و عملیات پیشرفته، تحقیق در عملیات پیشرفته، استعداد ... ...