حجم فایل : 3.7 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 121
بنام خدا 1 نقش تغذیه
در رشدوسلامت انسان 2 تغذیه و مصرف موادغذای ازاساسی ترین نیازهای همه ی موجودات زنده و خصوصاً انسان است.
غذا تأمین کننده انرژی و مواد اولیه مورد نیاز جهت ساخت و ترمیم بافتهای تخریب شده بدن و کمک به بدن برای دفاع ازخود در مقابل بیماریها می باشد.
اختلال در مصرف مقدار کافی غذا ویانوع آن مکن است مانع رشد و یاتهدیدی برای سلامتی باشد. 3 ! نوع تغذیه بسیار مهم است زیرا:
اضافه وزن،فشارخون بالا،چربی خون و قندخون بالا از مشکلات شایعی هستند که تغذیه صحیح یکی از راههای کنترل آنهاست و در صورت عدم کنترل این موارد احتمال ابتلا به بیماریهایی مانند سکته قلبی ،مغزی و سرطان بالا می رود،پس یک رژیم غذایی صحیح می تواند خطر ابتلا به این بیماریها را کاهش دهد. 4 برخی نکات مهم در باب تغذیه و سلامتی مصرف کم چربی میزان ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.
مصرف کمتر روغنهای جامد ونمک از بالا رفتن فشارخون و کلسترول جلوگیری می کند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
مصرف یک یا دو وعده میوه و سبزیجات تازه در روز خطر ابتلا به بیماری قلبی را 30% کاهش می دهد.
کاهش کلسترول خون به میزان 10%خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا 30% کاهش می دهد.
کاهش فشار خون به میزان 6 واحد خطر ابتلا به
سکته مغزی را تا40% و خطر سکته مغزی
را تا 15% کاهش می دهد. 5 چگونه یک رژیم غذایی مناسب داشته باشیم؟
به طور کلی نیازهای بدن شامل انرژی ،پروتئین،چربی ،ویتامینها ،مواد معدنی و آب است پس برای داشتن یک رژیم مناسب ابتدا باید بدانیم بدن ما به هریک از این موارد به چه میزان نیازمند است. 6 7 نیازهای بدن ما انرژی
پروتئین
چربی
ویتامینها
مواد معدنی
آب
8 انرژی 9 با افزایش سن به علت کوچکتر شدن بافت های عضلانی و فعالیت فیزیکی فرد نیاز به انرژی کمتر می شود.
رعایت رژیم مناسب به داشتن یک وزن ایده آل کمک می کند و این مسئله کمک می کند تا فشار خون ،قندخون و چربی در حد طبیعی باشد و همچنین خطر ابتلا به سرطان روده ، کیسه صفرا ،پستان و تخمدان کم می شود. 10 پروتئین 11 کمبود پروتئین به سیستم دفاعی بدن آسیب رسانده و بدن را مستعد ابتلا به بیماری می کند پس با مصرف پروتئین از ابتلا به بیماری پیشگیری کنید. 12 چربی 13 چربیها از منابع پرانرژی بدن محسوب می شوند و با افزایش سن برمیزان چربی بدن اضافه می شود.
چربی در بهبود طعم و غذا و کمک به جذب
برخی ویتامینها (ویتامین های محلول در چربی)
نقش مهمی دارند.
استفاده بیش از حد از چربی های اشباع
یا جامد احتمال ابتلا به بیماریهای
قلبی و عروقی را افزایش می دهد. 14 نکاتی که باید در مورد چربیها بدانیم:
چربی کمتر مصرف کنید.
در صورت استفاده از چربی حتی به مقدار کم از روغنهای مایع مثل روغن زیتون استفاده شود.
تا حد امکان مصرف غذاهای...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
عنوان مقاله : کاربرد عکس های هوایی در برنامه ریزی شهری قالب بندی : Word صفحات : 14 ص شرح مختصر : عکسبرداری هوایی ، تفکیکی نسبتاً جدید است که تاریخ آن کم و بیش مقارن با پیدایش هنر و علم عکاسی و همچنین صنعت هوانوردی است. اولین گزارش کتبی اختراع فن عکاسی به آکادمی علوم و هنرهای فرانسه ...
عنوان : گزارش کار آموزی اجرای کارهای ساختمانی قالب بندی : Word صفحات : شرح مختصر : اجرای کـارهـای ساختمانی شـامـل مراحـل متعددی است که ضمن آن افراد با ماشین آلات ساختمانی، ابزار و مصالح گوناگون سروکار دارند . این روابط ویژگی ها امکان وقـوع حوادث را بـرای نیروی انسـانی را ...
عنوان مقاله : مراحل مختلف تصفیه آب در تصفیه خانه قالب بندی : Word صفحات : 112 ص شرح مختصر : آب مادهاي فراوان در كره زمين است. به شكلهاي مختلفي همچون دريا، باران، رودخانه و … ديده ميشود. آب در چرخه خود، مرتباً از حالتي به حالت ديگر تبديل ميشود اما از بين نميرود. هر ...
عنوان مقاله : مدیریت پسماندهای روستایی قالب بندی : PDF صفحات : 22 ص شرح مختصر : ارتقاي سلامتي افراد جامعه يکي از مهمترين مسائل اساسي هر کشور، ارتقاي سلامتي افراد آن جامعه است که بايد از ابعاد مختلف از جمله رواني مورد توجه قرار گيرد. وظيفه اصلي بهداشت رواني تأمين سلامت فکر و ...
عنوان پروژه : تاریخچه موزه و موزه داری در ایران و جهان قالب بندی : word صفحات : شرح مختصر : بی شك وجود موزه به عنوان یك نهاد فرهنگی در اجتماع بسیار ضروری است فرهنگ هر جامعه یك مفهوم كلی است و تمامی ارزشها و یافتههای معنوی مردمان آن جامعه را در بر میگیرد. پس فرهنگ. ...
عنوان مقاله : طراحی و نور پردازی استخر ها قالب بندی : PDF صفحات : 59 ص شرح مختصر : در استخرهای شنا؛ استخرهای تزیینی، جکوزی ها، سونای خشک و سونای بخار به دلیل خاصیت رسانایی آب و ماهیت مرطوب فضای استخر،احتمال ایجاد شوک الکتریکی و آسیب های جانی بسیار زیاد است .تاثیر شوک ...
آشنايي با جريان سه فاز جريان سه فاز در مداري كه سيم بندي القاء شونده آن (آرميچر) از سه دسته سيم پيچ جدا كه هر كدام نسبت به هم 120 درجه الكتريكي اختلاف فاز دارند تهيه مي شود. انواع اتصال در سيستم سه فاز . در سيستم سه فاز معمولاً از سه نوع اتصال استفاده مي شود : الف- اتصال ستاره ب- ...
فرمت فایل اصلی : پاورپوینت ( ppt ) حجم درحالت فشرده : 1.97 مگابایت تعداد صفحات فایل : 33 اسلاید هدیه محصول : فایل پاورپوینت بررسی معماری سبک رازی-24 اسلاید هردوفایل (فایل اصلی و هدیه) در یک فایل زیپ (zip-winrar) قرار گرفته است. پاورپوینت بررسی سبک معماری ... ...
پاسخ تشریحی تمرین های کتاب تئوری ماشین و مکانیزم ها، ویرایش چهارم، نگارش پناک، شیگلی و یوئیکر با نام انگلیسی: Theory Of Machine And Mechanisms Si Edition solution manual, 4th Ed. by Gordon R. Pennock & Joseph E. Shigley John J. Uicker این مجموعه شامل پاسخ تشریحی تمرین ... ...
نام کتاب : آموزش پیش از ازدواج نویسنده : مهدی میر محمد صادقی فرمت : pdf ... ...
عنوان مقاله : معرفی تکنولوژی نمایشگرهای OLED قالب بندی: word, PPT صفحات : شرح مختصر : OLED مخفف کلمات (Organic Light Emitting Diode) است و به معنای دیودهای ارگانیکی پخش کننده نور می باشد. با تکنولوژی OLED به زودی شاهد خواهیم بود که صفحات نمایشی ساخته می شوند که با وجود ابعاد بسیار بزرگ، نازک و سبک ...
عنوان مقاله : اینترنت موبایل قالب بندی : PDF صفحات: شرح مختصر : در تئوري بايد بتواند سرعت انتقال اطلاعات را بالاي 115 کيلوبيت در ثانيه برساند، در حالي که در عمل اين سرعت به 40 کيلوبيت در ثانيه ميرسد حال آنکه سرعت ارتباط در دستگاههاي متفاوت GPRSبه مراتب با يکديگر فرق ميکنند ...
عنوان جزوه : ا درس سیستم عامل قالب بندی : Power Point صفحات : شرح مختصر : سیستمعامل دو کار عمده انجام میدهد: در نگرش پایین به بالا، منابع منطقی (مانند فایلها) و منابع فیزیکی (مانند دستگاههای سختافزاری) رایانه را مدیریت و کنترل میکند. در نگرش بالا به پایین، ...
عنوان مقاله : معرفی انواع رله ها و کاربرد های آنها قالب بندی: word صفحات : شرح مختصر :حفاظت تجهیزات و دستگاه های سیستم قدرت در مقابل عیوب و اتصالیها ، به وسیله كلید قدرت انجام می گیرد قبل از اینكه كلید قدرت بتواند باز شود ، سیم پیچی عمل كنندة آن باید تغذیه شود این تغذیه به وسیله ...