حجم فایل : 666.5 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 30
بنام خدا INSTANT YOGURT PREPARATION BACKGROUND OF INVENTION:
این اختراع به یک محصول ماست فوری در ساختار خشک مربوط می شود که ممکن است از طریق مخلوط با اب یا شیر برای تهیه محصول بامزه و بافت قابل قبول و دارای ارزش داروی و تغذیه بالا مجددا ساخته می شود.
ماست فورمی از یک شیر تخمیر شده ای است با میکرو ارگانیزم های تولید کننده اسید لاکتیک با پایداری فرنی مانند یا خامه شل بسته شده است.
چه ماست از طریق کارخانه تولید شده باشد یا دز خانه بدست اید تهیه ان زمان بر است و ساعت ها تخمیر برای توسعه ماست طبیعی لازم می باشد,بعلاوه هر دو محصول به خنک سازی در مدت تازه بودنشان نیاز دارند.
ABSTRACT:
یک ترکیب ماست فوری شامل :
پودر شیر خشک شده
پودر ماست غیر فعال شده
کشت ماست خوابیده
قند
الگینات سدیم
عامل حذف کننده یون ها از محلول
SUMMEARY OF THE INVENTION:
هدف اصلی از این اختراع تهیه ماست فوری است,که رمانی که با اب یا شیردر دمای معمولی مخلوط می شود باعث افزایش در بافت و مزه قابل قبول محصول گردد.به طور خاص تر هدف این اختراع تهیه ماست فوری است که عاری از نشاسته بدون چربی باشد و شامل کشت های میکروبی ساکن و پودر ماست غیر فعال شده می باشد زمانی که ماست مجددا ساخته می شود دارای ویژگی های درمانی و تغذیه ای می باشد که اساسا متناظر با ماست طبیعی است.
FORMULATION FOR PRODUCING AN INSTANT YOGURT:
INGREDIENT 1:
Yogurt powder پودر ماست ممکن است از نوع تولید شده و فروخته شده توسط لبنیات ملی یا دیگر عرضه کنندگان بزرگ پودر ماست باشند.
پودر ماست تولیدی ممکن است به طور مستقیم برای مصرف در تولید مطابق با روش های خشک کنی و تبخیر استاندارد باشد.
INGREDIENT 2:
Dried lactobacillus culture کشت لاکتوباسیلوس خشک شده در سطح تجاری موجود می باشد.
کشت خشک شده که در ان باسیلوس ها در حالت سکون هستند وزمانی فعال می گردند که اب به تدارک اضافه می شود که پایداری کافی برای ذخیره سازی در دمای اتاق را داشته باشد.
INGREDIENT 3: Non-fat dry milk شیر خشک بدون چربی در سطح تجاری در شکل پودری وجود دارد و ار نوعی است که فورا قابل حل می باشد.
به این منظور شیر خامه خشک شده ممکن است مورد استفاده قرار گیردکه در معرض خشک کن پاششی قرار گرفتهو به موجب ان سریعا قابل حل است. INGREDIENT 4: Sodium Alginate الگینات سدیم در سطح تجاری در شکل پودری به عنوان یک غلیظ کننده و امولسیفایر در مواد غذای مانند بستنی وجود دارد.
در این اختراع به عنوان عامل تنظیمی و ژلاتینی عمل می کند تا در پایداری فرنی سهیم باشد. INGREDIENT 5: questranSet سکوسترانت از واکنش های رسوباتی معمول جلوگیری می کند.
استفاده از عامل جدا کننده برای اختراع حاضر به خاطر عمل کردش در بازدارندگی از واکنش رسوبی الگینات سدیم ضروری است. INGRE...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
عنوان مقاله : کاربرد عکس های هوایی در برنامه ریزی شهری قالب بندی : Word صفحات : 14 ص شرح مختصر : عکسبرداری هوایی ، تفکیکی نسبتاً جدید است که تاریخ آن کم و بیش مقارن با پیدایش هنر و علم عکاسی و همچنین صنعت هوانوردی است. اولین گزارش کتبی اختراع فن عکاسی به آکادمی علوم و هنرهای فرانسه ...
عنوان : گزارش کار آموزی اجرای کارهای ساختمانی قالب بندی : Word صفحات : شرح مختصر : اجرای کـارهـای ساختمانی شـامـل مراحـل متعددی است که ضمن آن افراد با ماشین آلات ساختمانی، ابزار و مصالح گوناگون سروکار دارند . این روابط ویژگی ها امکان وقـوع حوادث را بـرای نیروی انسـانی را ...
عنوان مقاله : مراحل مختلف تصفیه آب در تصفیه خانه قالب بندی : Word صفحات : 112 ص شرح مختصر : آب مادهاي فراوان در كره زمين است. به شكلهاي مختلفي همچون دريا، باران، رودخانه و … ديده ميشود. آب در چرخه خود، مرتباً از حالتي به حالت ديگر تبديل ميشود اما از بين نميرود. هر ...
عنوان مقاله : مدیریت پسماندهای روستایی قالب بندی : PDF صفحات : 22 ص شرح مختصر : ارتقاي سلامتي افراد جامعه يکي از مهمترين مسائل اساسي هر کشور، ارتقاي سلامتي افراد آن جامعه است که بايد از ابعاد مختلف از جمله رواني مورد توجه قرار گيرد. وظيفه اصلي بهداشت رواني تأمين سلامت فکر و ...
عنوان پروژه : تاریخچه موزه و موزه داری در ایران و جهان قالب بندی : word صفحات : شرح مختصر : بی شك وجود موزه به عنوان یك نهاد فرهنگی در اجتماع بسیار ضروری است فرهنگ هر جامعه یك مفهوم كلی است و تمامی ارزشها و یافتههای معنوی مردمان آن جامعه را در بر میگیرد. پس فرهنگ. ...
عنوان مقاله : طراحی و نور پردازی استخر ها قالب بندی : PDF صفحات : 59 ص شرح مختصر : در استخرهای شنا؛ استخرهای تزیینی، جکوزی ها، سونای خشک و سونای بخار به دلیل خاصیت رسانایی آب و ماهیت مرطوب فضای استخر،احتمال ایجاد شوک الکتریکی و آسیب های جانی بسیار زیاد است .تاثیر شوک ...
آشنايي با جريان سه فاز جريان سه فاز در مداري كه سيم بندي القاء شونده آن (آرميچر) از سه دسته سيم پيچ جدا كه هر كدام نسبت به هم 120 درجه الكتريكي اختلاف فاز دارند تهيه مي شود. انواع اتصال در سيستم سه فاز . در سيستم سه فاز معمولاً از سه نوع اتصال استفاده مي شود : الف- اتصال ستاره ب- ...
فرمت فایل اصلی : پاورپوینت ( ppt ) حجم درحالت فشرده : 1.97 مگابایت تعداد صفحات فایل : 33 اسلاید هدیه محصول : فایل پاورپوینت بررسی معماری سبک رازی-24 اسلاید هردوفایل (فایل اصلی و هدیه) در یک فایل زیپ (zip-winrar) قرار گرفته است. پاورپوینت بررسی سبک معماری ... ...
پاسخ تشریحی تمرین های کتاب تئوری ماشین و مکانیزم ها، ویرایش چهارم، نگارش پناک، شیگلی و یوئیکر با نام انگلیسی: Theory Of Machine And Mechanisms Si Edition solution manual, 4th Ed. by Gordon R. Pennock & Joseph E. Shigley John J. Uicker این مجموعه شامل پاسخ تشریحی تمرین ... ...
نام کتاب : آموزش پیش از ازدواج نویسنده : مهدی میر محمد صادقی فرمت : pdf ... ...
عنوان مقاله : معرفی تکنولوژی نمایشگرهای OLED قالب بندی: word, PPT صفحات : شرح مختصر : OLED مخفف کلمات (Organic Light Emitting Diode) است و به معنای دیودهای ارگانیکی پخش کننده نور می باشد. با تکنولوژی OLED به زودی شاهد خواهیم بود که صفحات نمایشی ساخته می شوند که با وجود ابعاد بسیار بزرگ، نازک و سبک ...
عنوان مقاله : اینترنت موبایل قالب بندی : PDF صفحات: شرح مختصر : در تئوري بايد بتواند سرعت انتقال اطلاعات را بالاي 115 کيلوبيت در ثانيه برساند، در حالي که در عمل اين سرعت به 40 کيلوبيت در ثانيه ميرسد حال آنکه سرعت ارتباط در دستگاههاي متفاوت GPRSبه مراتب با يکديگر فرق ميکنند ...
عنوان جزوه : ا درس سیستم عامل قالب بندی : Power Point صفحات : شرح مختصر : سیستمعامل دو کار عمده انجام میدهد: در نگرش پایین به بالا، منابع منطقی (مانند فایلها) و منابع فیزیکی (مانند دستگاههای سختافزاری) رایانه را مدیریت و کنترل میکند. در نگرش بالا به پایین، ...
عنوان مقاله : معرفی انواع رله ها و کاربرد های آنها قالب بندی: word صفحات : شرح مختصر :حفاظت تجهیزات و دستگاه های سیستم قدرت در مقابل عیوب و اتصالیها ، به وسیله كلید قدرت انجام می گیرد قبل از اینكه كلید قدرت بتواند باز شود ، سیم پیچی عمل كنندة آن باید تغذیه شود این تغذیه به وسیله ...