مرجع دانلود پاورپوینت های درسی

دانش امروز، فناوری فرداست. ادوارد تِلِر

اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات


اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات

حجم فایل : 831.4 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 28
به نام خالق زیباییها ”اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات“ مقدمه محصولات غلات (نان ، بیسکویت ، کیک و کلوچه ...) از مشهورترین محصولاتی هستند که در میان تمام طبقات جامعه به طور نزدیک مصرف می شوند .

بنابراین این محصولات باید کاملا طبیعی ، با کیفیت تغذیه ای خوب وبا قیمتی که در حد توان تمام قشرهای جامعه باشد ، عرضه شود. بیشتر محصولات غلات امروزه به عنوان منبعی برای بالابردن ارزش تغذیه ای ، جهت ایجاد تنوع به کار می روند.

فیبرهای رژیمی نقش بسیار مهمی در تغذیه ایفا می کنند.

این فیبرها شامل سلولز ، همی سلولز،لیگنین، صمغ و موسیلاژ هستند.

فیبر رژیمی تشکیل شده از فیبر رژیمی کل total dietary fiber) ) که به دسته زیر تقسیم می شوند :
1- فیبرهای محلول (SDF ) مشهورند در بالابردن فشار خون
2- فیبرهای غیر محلول (IDF ) مشهورند در کاهش خطر سرطان کولون منابع متنوع از فیبرها جهت استفاده در غذاهای مختلف برای بالابردن محتوای فیبر آنها به دست آمده است.

این منابع شامل سبوس گندم ، جو ، جو دوسر ، برنج وذرت است

اخیرا مطالعات نشان داده استفاده از پس مانده تقطیر نارگیل به عنوان یک منبع فیبر رژیمی در آماده سازی کیک و کلوچه بدون تأثیر بر روی خصوصیات ارگانولپتیکی محصول می تواند مورد استفاده قرار گیرد. تعریف فیبر رژیمی : بخش های خوراکی گیاهان یا کربوهیدراتهای مشابه که کاملا مقاوم به هضم وجذب در روده کوچک ولی قابل تخمیر جزئی در روده بزرگ هستند.

تعریف شیمیایی: به گروهی از پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای ولیگنین اطلاق می شود.

فیبرها براساس قابلیت انحلال در آب به دودسته تقسیم می شوند:
1- فیبر رژیمی محلول پکتین ، صمغ ، موسیلاژ و پنتوزان
2- فیبر رژیمی غیر محلول سلولز ، همی سلولز و لیگنین
مروری برمطالعات پیشین 1981 پروتئین سبوس برنج و ارزش پتانسیلی اجزای سبوس برنج
1983 اثرات طبیعی فیبر خام بر روی قابلیت هضم ماده خشک ، پروتئین و آمینو اسیدها
1988 مقایسه خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و پخت فیبر سیب با سبوس گندم و جو دوسر
1990 خصوصیات سبوس برنج به عنوان یک ماده غذایی
1995 آنزیمها در صنعت نانوایی
1996 بررسی جنبه فیزیکوشیمیایی ، نقش فیزیولوژیکی و اهمیت تغذ یه ای وتکنولوژیکی فیبر رژیمی
1998 اثرات ß – گلوکان اجزای جو در نانهای پرفیبر وپاستا
2000 خصوصیات functional فیبر رژیمی سبوس برنج

اثرات مثبت افزودن فیبر به محصولات غلات 1- کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی

2- کاهش ابتلا به دیابت از طریق کاهش وزن بدن

3- بهبود نرمی نان ، کیک و سایر محصولات غلات از طریق افزایش ظرفیت نگهداری آب<br...


مبلغ واقعی 18,824 تومان    20% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 176

دیدگاه های کاربران (0)

دستور ابطال سحر

به نام خدااین دستورالعمل جامع ابطال سحر و جادو و طلسمات و حل مشکل تسخیرات و اذیت اجنه هست.برای تهیه این دستورالعمل که شامل چندین روش برای پاکسازی و ابطال سحر هست چند سال زحمت کشیده شده و مطالعات فراوان انجام شده همچنین تجربه پاکسازی و عمل ابطال سحر حضوری هموطنان عزیز نیز ...

دریافت فایل : دستور ابطال سحر
دانلود در مورد تشنج و صرع (پاورپوینت)

دانلود در مورد تشنج و صرع (پاورپوینت)

عنوان فایل: دانلود در مورد تشنج و صرع (پاورپوینت) نوع فایل: پاورپوینت ppt حجم فایل: 584.94 KB تعدادصفحات : 8 ص زبان : فارسی شرح مختصر: صرع مجموعه‌ای از اختلالات عصبی مزمن پزشکی یا بلند مدت که با علامت تشنج مشخص می‌شود؛ اما تشنج صرفا یک حمله ناشی از عواملی نظیر تب، ... ...

لطفا برای ارتباط با پشتیبانی از قسمت تماس با ما و ایمیل استفاده نمایید

فروشگاه پاورپوینت فایل اوکی © 2024-1403

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما