مرجع دانلود پاورپوینت های درسی

دانش امروز، فناوری فرداست. ادوارد تِلِر

نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع 26 اسلاید


نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع 26 اسلاید

حجم فایل : 552.7 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 27
بسم الله الرَّحمن الرَّحیم نگهداری مواد غذایی

با استفاده از تشعشع روشهای نگهداری مواد غذایی
الف)روشهای فیزیکی
در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود.
ب)روشهای شیمیایی اشعه دهی(Irradiation ) اشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود.
اشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و الکترون می باشد. مزایای اشعه دهی افزایش زمان نگهداری محصولات ریشه ای
ضدعفونی کردن ادویه ها، میوه ها و غلات
کاهش میکروارگانیسمهای عامل فساد
تاخیر در رسیدن میوه ها
بهبود خصوصیات حسی مواد غذایی
تخریب یا کاهش میکروارگانیسمهای بیماریزای غیرقابل اجتناب به ویژه عوامل آلوده کننده مواد غذایی خام با منشا حیوانی
دوز جذب شده میزان تغییرات فیزیکی و شیمیایی ایجاد شده به هنگام قرار گرفتن مواد غذایی در برابر اشعه پرانرژی از طریق انرژی جذب شده اندازه گیری می شود. روش های اشعه دهی بر اساس دوز پرتوهای یونیزه در فرآیند اشعه دهی، این فرآیند به سه روش انجام می شود.
الف)Radicidation
ب)Radurization
ج)Radapertization کاربرد اشعه دهی در مواد غذایی میوه ها و سبزیجات:
اشعه دهی فرآیند معتبری برای ممانعت
از جوانه زنی محصولاتی نظیر پیاز
و سبزیجات می باشد.

گیاهان دارویی و ادویه ها:
برای کنترل میکروارگانیسمهای پاتوژن در گیاهان دارویی و ادویه ها میزان اشعه KGy 10 لازم است.
غلات: دوز مجاز اشعه برای جلوگیری از جوانه زنی غلات KGy 1 اعلام شده است . مزیت استفاده از اشعه دهی در غلات، استفاده در مقادیر بالا به جای فومیگاسیون و جایگزینی اوزون با متیل بروماید می باشد. فرآورده های گوشتی: دوز اشعه حداقل KGy 10،
اثر مفیدی در نابود کردن پاتوژنهادارد. تحقیقات نشان می دهد اشعه دهی روش مناسبی برای حذف ویروسهای موجود در فرآورده های گوشتی نیست. مزایای اشعه دهی کیفیت مواد غذایی را تا مدت زمانهای مختلف ثابت نگاه می دارد.
هیچ باقیمانده سمی در مواد غذایی نمی گذارد.
ارزش تغذیه ای مواد غذایی حفظ می شود.
رسیدگی، پیری و جوانه زنی میوه ها و سبزیهای تازه را کنترل می کند.
کیفیت حسی مواد غذایی به خصوص نسبت به سایر روشها به نحو بهتری حفظ می گردد.
برای غذاهای بسته بندی شده و منجمد هم کاربرد دارد.
مواد غذایی را عاری از وجود باکتریهای بیماریزا، مخمرها، کپکها و حشرات می کند. محدودیت های اشعه دهی عدم قابلیت آن در جلوگیری از فعالیت آنزیمی ممکن است برخی از میکروارگانیسمها در برابر اشعه دهی مقاوم باشند. مقاومت میکروارگانیسمهای مختلف به اشعه دهی معمولا به ترتیب زیر است:
ویروسها > مخمرها = اسپورها > کپکها = گرم مثبت ها > گرم منفی ها تشع...


مبلغ واقعی 18,824 تومان    20% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۹ اسفند ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 814

دیدگاه های کاربران (0)

پاورپوینت موکورمایکوزیس

پاورپوینت موکورمایکوزیس

پکیجی از 3 پاورپوینت ارائه موکورمایکوزیس در 12و21و25 صفحه با بهترین کیفیت ... ...

پاورپوینت درس 7 پیام های آسمانی پایه هفتم: برترین بانو

پاورپوینت درس 7 پیام های آسمانی پایه هفتم: برترین بانو

نوع فایل: power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها:‌ 43 اسلاید این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاد ذکر شده تهیه و تنظیم شده است.   با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته بندی مطالب سعی شده یادگیری ... ...

دانلود در مورد دستگاه اسپکتروفتومتر (pdf)

دانلود در مورد دستگاه اسپکتروفتومتر (pdf)

نوع فایل: pdf حجم فایل: 2.53 مگ MB تعدادصفحات : 37 ص زبان : فارسی شرح مختصر: اختراع اسپکتروفتومتر یا طیف سنج، انقلابی بسیار خوب در عرصه شناخت خواص نوری مواد بوجود آورد آن قدر که برخی از پروژه های علمی و زیستی بدون روش های اسپکتروفتومتری ممکن نمی باشد. اهمیت این روش ... ...

کتاب ترجمه شده آدریان بتون با عنوان سلامتی و رفاه در مدارس ابتدایی(راهنمای عملی برای آموزش شادی)

کتاب ترجمه شده آدریان بتون با عنوان سلامتی و رفاه در مدارس ابتدایی(راهنمای عملی برای آموزش شادی)

بدون شک دورۀ اوایل کودکی بعنوان مهمترین مرحلۀ توسعۀ در سراسر طول عمر یک فرد، در نظر گرفته می شود که در طیف وسیعی از پیامدهای سلامتی و اجتماعی در سراسردورۀ زندگی تاثیر می گذارند. همانطور که تحقیقات نشان داده اند مشکلات زیادی در فرد بزرگسال بصورت اجتماعی، مشکلات روانی، چاقی و ... ...

کتاب جاناتان مرغ دریایی

کتاب جاناتان مرغ دریایی

نام کتاب : جاناتان مرغ دریایی نویسنده : ریچارد باخ مترجم : نسیم امیر عظیمی فرمت : pdf ... ...

لطفا برای ارتباط با پشتیبانی از قسمت تماس با ما و ایمیل استفاده نمایید

فروشگاه پاورپوینت فایل اوکی © 2024-1403

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما