حجم فایل : 40.9 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 21
بنام خدا مهمترین مشکلات و چالشهای تغذیه کشور
مقدمه برآوردها نشان ميدهد كه تا سال 2020 براي تامين نياز غذايي مردم بايستي ميزان توليد سالانه غلات 40% افزايش يابد. بهعبارت ديگر بايداز 1/773ميليارد تن در سال 1993 به 5/2 ميليارد تن وحتی به چهار میلیارد تن در سال 2020 برسد تا جوابگوي افزايش جمعيت جهاني باشدو اين درحالي است كه بايد 85% افزايش توليد غلات در كشورهاي در حال توسعه اتفاق بيفتد مقدمه ( دنباله)
محدودیت های کشورهای در حال توسعه
1- حاصلخيزي كم خاك
2- مقادير كم عناصر معدني قابل جذب در خاك
3-مديريت نامناسب تغذيه گياه
4- عدم دسترسي به ارقامي كه از توانايي خوبي در مقابله با كمبود عناصر و يا سميت آنها برخوردار باشند
5-محدوديت اراضي قابل كشت
6-محدوديت آب و كاهش روند رشد توليد محصولات كشاورزي مقدمه ( دنباله) در اهداف ملي تعيين شده در اسناد بالاسري، امنيت غذايي با امنيت ملي و توسعه ملي پيوند خوردهاست. اما به دليل وجود مشكلاتي سياستهاي در حال اجرا بهنحوي است كه به ابعاد كمي و كيفي امنيت غذايي و تغذيه بطور جداگانه توجه ميگردد. بعنوان مثال مسئولين امر بهداشت با استفاده از روشهاي مكمل ياري و غنيسازي مواد غذايي سعي بر كاهش خسارتهاي سوء تغذيه دارند. در حالیکه متوليان توليد مواد غذايي و كشاورزان، تنها بر افزايش توليد تاكيد مينمايند.
مشکلات حوزه دسترسی فیزیکی: الف:عدم توازن و تناسب در تولید مواد عذایی مورد نیاز جامعه
ب:عدم امکان دسترسی فیزیکی به جهت عدم توزیع مناسب جغرافیایی در بازار
ج:بسته بندی نامناسب مواد غذایی
د:نوسانات فصلی مصرف مواد غذایی به جهت نوسان در تولید و افزایش قیمت
ه : مشکلات موجود در امر نگهداری و مصرف مواد غذایی که موجب کاهش کیفیت و افزایش ضایعات برخی از مواد غذایی می گردد. مشکلات حوزه دسترسی اقتصادی الف : پایین بودن قدرت خرید اقشار کم درآمد جامعه
ب : عدم اختصاص سهم مناسب از درآمد خانوار جهت تامین سبد غذایی مطلوب
ج:وجود واسطه ها و دلالان در زنجیره توزیع مواد غذایی
د:افزایش هزینه های تولد محصولات کشاورزی
ه : وجود مشکلات فرهنگی و مواد تغذیه ای در انتخاب مناسب مواد غذایی مشکلات حوزه فرهنگ و سواد تغذیه ای الف : تبلیغات غیر مفید برخی مواد غذایی از طریق رسانه های ارتباط جمعی
ب : ضعف آگاهی برخی از مسئولین امر نسبت به موضوع امنیت غذا و تغذیه
ج : فقدان یک بسته آموزشی مشخص و یکسان برای استفاده دستگاههای مختلف
د : اطلاع رسانی طبقه بندی نشده در عرصه های سلامت و بهداشت
ه : فقدان اطلاعات کافی در زمینه ارزش کیفی مواد غذایی و ترکیب سفره غذایی مناسب در سطح عموم جامعه مشکلات حوزه ایمنی و بهداشت مواد غذایی الف : وجود نواقص قانونی در کنترل غذا و ضعف اجرای قوانین موجود
ب : رقابت ناسالم در عرصه بازاریابی و کاهش هزینه
ج : وجود ...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
پکیجی از 4 پاورپوینت ارائه وبا (ویبریو کلرا) در 8و15و16و17 صفحه با بهترین کیفیت ... ...
دانلود استند ایستاده لایه باز روز ارتش 29 فروردین(9) (دانش یاران) لطفا جهت دانلود فایل لایه باز با کیفیت اصلی عملیات خرید را انجام دهید توجه داشته باشید بعد از اتمام خرید فایل در دو نسخه قابل دانلود می باشد 1- دانلود فایل از لینک 2 - دانلود فایل ازایمیل وارد شده توسط ... ...
امتحان نهایی ایستایی ساختمان سوم هنرستان به همراه پاسخنامه خرداد 93 قالب: Pdf ... ...
طرح جابر سیگار طرح جابر سیگار، یک پروژه علمی تحقیقاتی است که تقریبا از سال 1394 در مدارس ابتدایی پایه اول تا ششم انجام میگیرد. نام این طرح برگرفته از اسم دانشمند مشهور ایرانی ، جابر بن حیان،که ملقب به پدر علم شیمی می باشد. گرچه والدین بسیاری از دانش آموزان با این طرح آشنا ... ...
طرح جابر اوریگامی طرح جابر اوریگامی مناسب برای پایه چهارم دبستان به همراه دفتر کارنما با فرمت ورد و قابل ویرایش این فایل کامل و آماده است و جهت ارائه به همکاران فرهنگی میباشد. این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب در دسترس شما قرار داده ایم طرح جابر ... ...