مرجع دانلود پاورپوینت های درسی

دانش امروز، فناوری فرداست. ادوارد تِلِر

نظارت بر وضعیت بهداشتی محل های تهیه تولید و عرضه مواد غذایی


نظارت  بر وضعیت بهداشتی محل های تهیه   تولید و عرضه مواد غذایی

حجم فایل : 1.1 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 13
1 2

نظارت بر وضعیت بهداشتی محل های تهیه - تولید و عرضه مواد غذایی

3

نظارت بر وضعیت بهداشتی محل های تهیه - تولید و عرضه مواد غذایی بر اساس

ماده 13 : تخلف از مقررات بهداشتی نظیر عدم رعایت بهداشت فردی ، وضع

ساختماني ، وسایل کار ممنوع است و مستوجب مجازات میباشد . اصلاحیه ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی 4
این آئین مشتمل بر 5 فصل ، 95 ماده ، 54 تبصره و 46 بند میباشد

فصل اول : بهداشت فردی ( از ماده 1 لغایت ماده 15 )
فصل دوم : شرایط ساختمانی و بهداشتی ( از ماده 16 لغایت ماده 65 )
فصل سوم : بهداشت وسائل و لوازم کار ( از ماده 66 لغایت ماده 84 )
فصل چهارم : وظائف مسئول بهداشت محل ، مامورین نظارت و مدیران و صاحبان مشمول قانون( از ماده 85 لغایت ماده 94 )
فصل پنجم : طبقه بندی اماکن و مراکز ، کارگاهها و کارخانجات از الحاظ مشمول این آئین نامه ( ماده 95)


آئین نامه اجرائی ماده 13 : 5 ماده 1 - گذراندن دوره ویژه بهداشت عمومی
ماده 2- اخذ کارت معاینه پزشکی
کارکنان آشپزخانه 6 ماه – کارکنان بوفه 12 ماه
ماده 3 – رعایت بهداشت فردی و دستورات بازرسین
ماده 4 – استفاده از لباس کار و روپوش تمیز
ماده 5 – تهیه جایگاه لباس کارکنان
ماده 6 – عدم دخالت افراد متفرقه در تهیه و طبخ مواد غذایی
ماده 11- تهیه جعبه کمکهای اولیه
ماده 13- عدم استعمال دخانیات در حین کار




فصل اول – بهداشت فردی 6 ماده 16- کف ساختمان
صاف – بدون درز وشکاف – دارای شیب مناسب
ماده 17- وضعیت دیوار
کاشیکاری آشپزخانه - انبار وسرویس بهداشتی تا زیرسقف
کاشیکاری سالن غذاحوری و بوفه تا 120 سانتیمتر
ماده 19- سقف صاف – بدون درزو شکاف
ماده 20- وضعیت درب و پنجره ها
ماده21- آب مصرفی مورد تایید مقامات بهداشتی
ماده22- دفع بهداشتی فاضلاب
فصل دوم – شرایط ساختمانی و بهداشتی 7 ماده 23- تدارک دستشویی بهداشتی و مجهز به صابون مایع
ماده 29- تدارک ظرفشویی دو مرحله ای
ماده 30- تدارک قفسه و ویترین مجهز به شیشه
ماده 32- شستشو – پاکسازی و گندزدایی سبزیجات خام
ماده 33- جداسازی انبار مواد غذایی با نصب پالت
ماده 34- نگهداری مواد غذایی فاسدشدنی در یخچال
ماده 37- تهویه مناسب
ماده 40- تدارک کپسول آتش نشانی
ماده 41- دفع بهداشتی زباله
فصل دوم – شرایط ساختمانی و بهداشتی 8 ماده 66 – شرایط ظروف
ممنوعیت استفاده از ظروف مسی
ماده 70- میز و صندلی قابل شستشو – به رنگ روشن
ماده 75- بسته بندی مواد غذایی
عدم استفاده از کاغذها...


مبلغ واقعی 18,824 تومان    20% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۷ اسفند ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 137

دیدگاه های کاربران (0)

نمونه سوال آرایش و پیرایش زنانه | 1000 سوال  فنی حرفه ای با جواب

نمونه سوال آرایش و پیرایش زنانه | 1000 سوال فنی حرفه ای با جواب

این مجموعه مناسب برای هنرجویان هنرستان های فنی و کاردانش و همچنین هنرجویان سازمان  فنی و حرفه ای و سایر آموزشگاه ها جهت آمادگی آزمون می باشد فرمت فایل: پی دی اف (PDF) ، تعداد: 1000 سوال با جواب این مجموعه شامل 20 دوره سوالات آزمون های فنی حرفه ای می باشد قسمتی از محتوای ... ...

لطفا برای ارتباط با پشتیبانی از قسمت تماس با ما و ایمیل استفاده نمایید

فروشگاه پاورپوینت فایل اوکی © 2024-1403

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما