حجم فایل : 1.1 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 13
1 2
نظارت بر وضعیت بهداشتی محل های تهیه - تولید و عرضه مواد غذایی
3
نظارت بر وضعیت بهداشتی محل های تهیه - تولید و عرضه مواد غذایی بر اساس
ماده 13 : تخلف از مقررات بهداشتی نظیر عدم رعایت بهداشت فردی ، وضع
ساختماني ، وسایل کار ممنوع است و مستوجب مجازات میباشد . اصلاحیه ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی 4
این آئین مشتمل بر 5 فصل ، 95 ماده ، 54 تبصره و 46 بند میباشد
فصل اول : بهداشت فردی ( از ماده 1 لغایت ماده 15 )
فصل دوم : شرایط ساختمانی و بهداشتی ( از ماده 16 لغایت ماده 65 )
فصل سوم : بهداشت وسائل و لوازم کار ( از ماده 66 لغایت ماده 84 )
فصل چهارم : وظائف مسئول بهداشت محل ، مامورین نظارت و مدیران و صاحبان مشمول قانون( از ماده 85 لغایت ماده 94 )
فصل پنجم : طبقه بندی اماکن و مراکز ، کارگاهها و کارخانجات از الحاظ مشمول این آئین نامه ( ماده 95)
آئین نامه اجرائی ماده 13 : 5 ماده 1 - گذراندن دوره ویژه بهداشت عمومی
ماده 2- اخذ کارت معاینه پزشکی
کارکنان آشپزخانه 6 ماه – کارکنان بوفه 12 ماه
ماده 3 – رعایت بهداشت فردی و دستورات بازرسین
ماده 4 – استفاده از لباس کار و روپوش تمیز
ماده 5 – تهیه جایگاه لباس کارکنان
ماده 6 – عدم دخالت افراد متفرقه در تهیه و طبخ مواد غذایی
ماده 11- تهیه جعبه کمکهای اولیه
ماده 13- عدم استعمال دخانیات در حین کار
فصل اول – بهداشت فردی 6 ماده 16- کف ساختمان
صاف – بدون درز وشکاف – دارای شیب مناسب
ماده 17- وضعیت دیوار
کاشیکاری آشپزخانه - انبار وسرویس بهداشتی تا زیرسقف
کاشیکاری سالن غذاحوری و بوفه تا 120 سانتیمتر
ماده 19- سقف صاف – بدون درزو شکاف
ماده 20- وضعیت درب و پنجره ها
ماده21- آب مصرفی مورد تایید مقامات بهداشتی
ماده22- دفع بهداشتی فاضلاب
فصل دوم – شرایط ساختمانی و بهداشتی 7 ماده 23- تدارک دستشویی بهداشتی و مجهز به صابون مایع
ماده 29- تدارک ظرفشویی دو مرحله ای
ماده 30- تدارک قفسه و ویترین مجهز به شیشه
ماده 32- شستشو – پاکسازی و گندزدایی سبزیجات خام
ماده 33- جداسازی انبار مواد غذایی با نصب پالت
ماده 34- نگهداری مواد غذایی فاسدشدنی در یخچال
ماده 37- تهویه مناسب
ماده 40- تدارک کپسول آتش نشانی
ماده 41- دفع بهداشتی زباله
فصل دوم – شرایط ساختمانی و بهداشتی 8 ماده 66 – شرایط ظروف
ممنوعیت استفاده از ظروف مسی
ماده 70- میز و صندلی قابل شستشو – به رنگ روشن
ماده 75- بسته بندی مواد غذایی
عدم استفاده از کاغذها...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
این مجموعه مناسب برای هنرجویان هنرستان های فنی و کاردانش و همچنین هنرجویان سازمان فنی و حرفه ای و سایر آموزشگاه ها جهت آمادگی آزمون می باشد فرمت فایل: پی دی اف (PDF) ، تعداد: 1000 سوال با جواب این مجموعه شامل 20 دوره سوالات آزمون های فنی حرفه ای می باشد قسمتی از محتوای ... ...