حجم فایل : 56.2 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 20
بنام خدا فرآورده های شیلات مقدمه
آبزیانی که از دریا برداشت می شوند شامل انواع مختلفی میباشند که از جمله میتوان به ماهی های آب های شیرین،ماهی های آزاد یا مهاجر ، سخت پوستان (میگو و خرچنگ ) ، نرم تنان ( انواع صدف) ، پستانداران دریایی ( فک و نهنگ ) و گیاهان آبزی ( آگار ) و مروارید و مواد دیگری که از آبزیان استخراج می شود .
مهمترین ذخایر ماهی شمال کشور شامل ماهیان خاویاری ( استروژن) و ماهی کیلکا می باشد و از جمله ماهیان خوراکی جنوب کشور می توان به حلوا سفید ، میگو ، شاه ماهی ، راشگو ، شیر ماهی ، هوور ، حلوا سیاه ، شوریده ، ساردین و ...... اشاره کرد . ارزش غذایی ماهی و ترکیبات آن معمولا یک ماهی از قسمت های زیر تشکیل شده است :
عضلات و گوشت : 45 تا 60 درصد
پوست : 2تا 4.5 درصد
استخوان و غضروف : 4 تا 11 درصد
باله ها : 2 تا 4.5 درصد
فلس ها : 1.5 تا 5 درصد
محتویات شکمی : 9.5 تا 16 درصد
گوشت قرمز در بعضی ماهی به مقدار کم ودر بعضی ماهی مانند
ماهی تن حدود 10 درصد عضلات را تشکیل می دهد که علت
آن وجود میوگلوبین در آن می باشد . از نظر مقدار و نوع چربی
ماهیان به 3 دسته پر چرب ، کم چرب و بدون چربی تقسیم می شوند
یبتس به طور کلی پروتئین های ماهی 85 تا 95 درصد قابل هضم بوده و مقداری از آن به صورت ژلاتین می باشد و در طبخ به صورت آب پز در آب جوش حل شده و از زنجیره مصرف خارج می گردد. مقدار پروتئین در عضلات سفید ماهی بیشتر از عضلات قرمز بوده و عضلات پشتی و زیر ستون فقرات حاوی پروتئین بیشتری نسبت به عضلات پهلویی و شکمی هستند .
قسمت اعظم چربی ماهی در کبد و محوطه ی شکمی می باشد معمولا مقدار چربی در عضلات قرمز ماهی بیشتر از عضلات سفید است .
عوامل موثر در کیفیت چربی عبارتند از :
نوع ماهی ، رژیم غذایی ، فصل ، حرارت ، مقدار نمک ،
متابولیسم چربی ها ، رطوبت .
فسفر از مواد معدنی موجود در ماهی می باشد و همراه با
پروتئین و چربی به ترتیب تشکیل فسفو پروتئین و فسفو لیپید را
می دهد . آهن و مس بیشتر در عضلات قرمز ماهی می باشد همچنین
ید به مقدار زیادی در ماهی ذخیره شده که در زمان تخم ریزی مورد
نیاز ماهی است . ویتامین ماهی شامل A ،D،E،C،Kو انواع B می باشد . صید و جابجایی ماهی معمولا صید ماهی در آب های صفر تا 30 درجه انجام میگیرد .
ماهی ها از نظر تجاری به 2 دسته تقسیم می شوند :
ماهیانی که در ته دریا زندگی می کنند .
ماهیانی که در بین قعر و سطح آب فعالیت دارند .
تعداد و نوع باکتری هایی که در زمان صید در ماهی وجود داردبر
حسب موارد زیر متفاوت است :
فصل صید، محل صید ، نوع ماهی ، حرارت آب ، روش صید
سرد کردن
سرد کردن عبارت از : کاهش دمای ماهی تا بین 0 تا 5 درجه .
سرد کردن به 3 طریق انجام می شود :
نگه داری ماهی در ی...
مبلغ قابل پرداخت 11,985 تومان
مجموعه ای از سورس کدهای ربات های تلگرام به زبان php سورس ربات ویروس اسکنرسورس فروشگاه سازسورس ربات نظر سنجی سازسورس ربات سازسورس شارژ رایگان سکه ایسورس ربات ویو گیر الماسی با امکانات جالبسورس ربات سرگرم شوسورس عضویت اجباری برای گروهسورس ضد لینک و خوشامد گو با پنل مدیریت ... ...
این پاورپوینت شامل 35 اسلاید می باشد که تمامی قسمت های کتاب را پوشش می دهد و نکات مهم هر درس را به صورت خلاصه بیان کرده است. ... ...
طرح جابر ماشین طرح جابر ماشین مناسب برای پایه چهارم و پنجم دبستان به همراه دفتر کارنما .بافرمت ورد وقابل ویرایش این فایل کامل و آماده است و جهت ارائه به همکاران فرهنگی میباشد. این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب در دسترس شما قرار داده ایم طرح جابر ... ...
تصویرلایه باز پس زمینه استوری اینستاگرام گل نرگس صورتی فرمت اصلی PSD سایز استوری اینستاگرام مخصوص پیچ های کاری و شخصی مخصوصا بلاگر ها کیفیت عالی لایه باز قابل ویرایش با این فایل میتونین پس زمینه های استوری های بسیاز جذابتری داشته باشین فرمت دانلود zip ... ...