حجم فایل : 1.3 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 39
خاکبرداری و عملیات خاکی مقدمه:
در جهان امروزی آبادانی و پیشرفت در جنبه های مختلف بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد و در مسابقه پیشرفت ها رشته عمران ، از سایر رشته ها عقب نمانده و به میدان مسابقه وارد شده و امروزه در گوشه و کنار مختلف جهان هر روز خبر تازه در مورد مسائل مربوط به این رشته از قبیل پلسازی ، خانه سازی و به خصوص برج سازی به گوش می رسد.
برای آغاز یک پروژه عمرانی صدها هزار کار باید انجام شود که یکی از این کارها که بن پیشرفت امکانات و فناوری بسیار توسعه یافته است ، خاک برداری و گودبرداری زمین و محلی است که قرار است پروژه در آن احداث گردد.
در حالی که در سالیان بسیار گذشته هر کس به هر شکلی که می خواست و هر جا که دوست داشت اقدام به احداث بنای مورد نظر خود می نمود بدون آنکه به زمین و خاک محل احداث توجهی داشته باشد ولی با پیشرفت علم و فناوری امروزه خاک تاثیر بسار مهمی در ساخت پروژه دارد که همین اهمیت خاک باعث به وجود آمدن نیاز به خاک برداری و گود برداری شده است.
در این تحقیق دانشجویی قصد داریم که به تشریح مختصر ولی جامع از خاک برداری و گودبرداری و همچنین مسائل مربوط به آنها از قبیل ایمنی در کار و ماشین آلات و ...... بپردازیم.
فصل اول:
اشنایی با انواع زمین از لحاظ جنس و مقاومت زمینهای مخلوط متوسط:
این زمینها از مخلوط شن و ماسه و مقداری خاک رس تشکیل شده است. مقدار خاک رس این گونه زمینها کمتر از نوع زمین های سفت مخلوط است و به همین دلیل نمی تواند پوشش کافی در اطراف ریزدانه و درشت دانه ها باشد که در نتیجه تراکم این زمین زیاد نیست؛ بنابراین مقاومت فشاری این زمین حدود 5/1 تا 5/2 کیلوگرم بر سانتی متر مربع است.
پی سازی روی این گونه زمینها بیشتر به شکل «رادیه جنرال» اجرا میشود.
زمین های نامرغوب (زمین های شنی) :
مواد متشکله این زمین ها اکثرا از دانه های درشت شن است. در صورتی که این زمین ها مسطح باشند،ساختمان سازی با ارتفاع محدود بر روی آنها قابل اجرا بوده و اگر درشیب باشند، ساختمان سازی روی آنها خطر رانش را در پیش دارد.
زمینهای ماسه ای:
این زمین ها انباشته از ماسه و بدون خاک رس می باشند، به همین دلیل ساختمان سازی روی قسمتهای مسطح این زمینها به ارتفاع کاملاً محدود و به شرط پی سازی عمیق و گسترده قابل اجرا میباشد. اما در زمینهای شیب داری که خطر نفوذ آب در آن وجود دارد، امکان حرکت پذیری زمین و در نتیجه واژگونی ساختمان وجود داشت. به همین دلیل، این دسته از زمین ها برای ساختمان سازی مرغوب نمیباشند.
زمینهای رسی:
کلیه مواد متشکله این گونه زمین ها، از خاک رس است. اگر این زمین ها کاملاً خشک و مسطح باشد، ساختمان سازی را روی آن می توان تا ارتفاع مشخصی انجام داد و اگر تراکم رس در این زمینها بالا باشد، می تواند حدود 4 کیلوگرم بر سانتی متر مربع تحمل فشاری را داشته باشد. اجرای ساختمان در ز...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
نام کتاب : مجموعه اشعار فروغ فرخزاد نویسنده : فروغ فرخزاد فرمت :pdf ... ...
عنوان کتاب: سفر زندگی : داستانی الهامبخش برای پیداکردن پنج بزرگ زندگی نویسنده: جان پی. استرلکی مترجم: ستوده طاهریان گوینده: غلامرضا صادقی، محسن زرآبادی پور، معصومه عزیز محمدی، اعظم حبیبی، سورنا طاهری، کرامت رودساز فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 18 حجم کل فایل ... ...
نام کتاب : جادوی فکر بزرگ نویسنده : دکتر د.شوارتز مترجم : ژنا بخت آور فرمت : pdf ... ...