مرجع دانلود پاورپوینت های درسی

دانش امروز، فناوری فرداست. ادوارد تِلِر

خواص عسل


خواص عسل

حجم فایل : 1.1 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 32
خواص عسل تغییرات ویسکوزیته عسل
با 25% آب و درجه حرارت 5/16 نوع گل ویسکوزیته درمنه شبدر سفید 94 شبدر شیرین 87
115
ویسکوزیته عسل شبدر شیرین
بر حسب میزان آب در 25 در جه میزان درصد آب ویسکوزیته 420
ویسکوزیته عسل شبدر شیرین
با 1/16% آب بر حسب میزان در جه حرارت توازن نسبی موجود بین رطوبت هوا و میزان آب
در عسل شبدر آنزیم گلوکز اکسیداز: گلوکز را در مجاورت آب و اکسیژن به اسید گلوکونیک و پراکسید هیدروژن تبدیل می نماید. فعالیت پراکسیدی آنزیم ها:
عسل حاوی تعدادی آنزیم از جمله گلوکز اکسیداز، انورتاز، دیاستاز( آمیلاز)، کاتالاز و اسید فسفاتاز[1] میباشد.
- گلوکز اکسیداز: این آنزیم گلوکز را تبدیل به گلوکولاکتون، اسید گلوکونیک و پراکسید هیدروژن می نماید.
-انورتاز : این آنزیم توسط زنبوران بصورت گلوکوانورتاز یا فروکتوانورتاز به شهد اضافه میشود و سوکروز را به فروکتوز و گلوکز تجزیه میکند.
[1] Glucose oxidase, Invertase, Diastase(Amylase), Catalase. H2O2 فعالیت پراکسیدی - دیاستاز (آمیلاز) : این آنزیم زنجیره های نشاسته را به دکسترین و مالتوز تبدیل می نماید. دیاستاز از زنبوران عسل و گرده منشأ می گیرد و در هنگام عمل آوری شهد توسط زنبوران به شهد اضافه میشود. میزان دیاستاز عسل بر حسب منشأ گل تفاوت دارد. نگهداری طولانی عسل و حرارت بالا منجر به بی اثر شدن این آنزیم میشود.
محققین معتقدند که حرارت 85 درجه به مدت 5 دقیقه دیاستاز را در عسل غیر فعال ساخته و همچنین PH خارج از 6/5 تا 3/5 نیز فعالیت این آنزیم را کاهش میدهد. - کاتالاز : این آنزیم به میزان محدود در عسل وجود دارد و پراکسید هیدروژن را به اکسیژن و آب تبدیل میکند. از ارتباط معکوس موجود بین فعالیت کاتالاز و میزان پراکسید هیدروژن برای تشخیص سطح موجود پراکسید هیدروژن موجود در عسل استفاده می شود که عدد ممانعت کننده[1] نامیده میشود.

[1] Inhibin Number . عسل حاوی خیلی از اسیدهای آلی دیگر مثل بوتریک- استیک- فرمیک- لاکتیک- سوکسینیک- مالیک- سیتریک- مالئیک- اگزالیک و پیروگلوتامیک میباشد. همانند بسیاری دیگر از اجزاء عسل، میزان اسیدهای آلی نیز بر حسب منشأ گل تفاوت میکند.
. میانگین میزان اسید موجود در عسل 57/0درصد و PH عسل بین 4/3/ تا 1/6 میباشد.
اسیدهای آلی کمی طعم ترش را در عسل ایجاد می کنند و در خاصیت ضد باکتریایی عسل دخالت دارند. اسید گلوکونیک بعنوان اسید آلی اصلی عسل، محصول واکنش آنزیمی گلوکز اکسیداز میباشد و نشان داده شده که جذب کلسیم را افزایش میدهد اسیدهای آمینه :
با اینکه میزان اسیدهای آمینه عسل محدود است اما طیف وسیعی از اسیدهای آمینه یعنی حدود 18 اسید آمینه ضروری و غیر ضروری در عسل وجود دارد، که منحصر به فرد و بستگی به منشأ شهد یا نوع گل دارد. پرولین اسید آمینه اصلی عسل و لیزین در مرحله دوم قرار دارد. سایر...


مبلغ واقعی 18,824 تومان    20% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 410

دیدگاه های کاربران (0)

دانلودسوال امتحان تربیت دیتی(از من تا خدا)هفتم نوبت اول1404

دانلودسوال امتحان تربیت دیتی(از من تا خدا)هفتم نوبت اول1404

 سؤالات تربیت دینی(از من تاخدا) پایه هفتم نوبت اول دی 1404 دارای انواع سؤال: تستی، صحیح و غلط، کوتاه پاسخ، جورکردنی، تشریحی دارای دو صفحه سوال + یک صفحه پاسخنامه فرمت سوالات: pdf و word - نوع فایل: zip پس از دانلود با کلیک راست و زدن اکسترکت از حالت zip خارج ... ...

دانلود تحقیق درباره انواع رباط در مفصل ها (pdf,word)

دانلود تحقیق درباره انواع رباط در مفصل ها (pdf,word)

عنوان فایل: دانلود تحقیق درباره انواع رباط در مفصل ها (pdf,word) نوع فایل: پی دی اف pdf و ورد word حجم فایل: 147.22 کیلوبایت تعدادصفحات : 7 ص زبان : فارسی شرح مختصر: رباط‌ها و تاندون‌ها باعث ایجاد حرکت در بدن می‌شوند. در واقع می‌توان گفت که رباط و تاندون بدن را از ... ...

فایل اتوکد مسکونی سه طبقه (درس طراحی فنی)

فایل اتوکد مسکونی سه طبقه (درس طراحی فنی)

فایل اتوکد مسکونی سه طبقه درس طراحی فنی با دو طبقه تیپ (طبقه اول و دوم) دارای سایت پلان، پلان فاز 1 طبقات،  فاز2 بر روی طبقه تیپ بررسی شده است که شامل : پلان اندازه گذاری،پلان مبلمان، پلان سقف کاذب، پلان تیپ بندی در و پنجره، پلان کف سازی، پلان شیب بندی بام، نماها از چهار ... ...

لطفا برای ارتباط با پشتیبانی از قسمت تماس با ما و ایمیل استفاده نمایید

فروشگاه پاورپوینت فایل اوکی © 2024-1403

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما