حجم فایل : 384.2 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 19
1 مركز سلامت محيط و كار 2 دستورعمل های
واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذایی 19 اردیبهشت 1394 در راستای اجرای مواد 44،43و45 آیین نامه اجرایی ماده 13 قانون اصلاح قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دستورعمل اجرایی صدور گواهی صلاحیت و پروانه بهداشتی کیوسک های ثابت و سیارعرضه مواد توسط مرکز سلامت محیط و کار تدوین و برای اجرا به معاونت های بهداشتی کشور ابلاغ گردید.
مركز سلامت محيط و كار 3 دستورعمل های
واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذایی مركز سلامت محيط و كار
مجموعه وسایل و تجهیزات لازم برای ارایه خدمات عرضه مواد غذایی یا نوشیدنی است که در یک مکان مشخص نصب شده کیوسک ثابت نامیده می شود.
مركز سلامت محيط و كار 4 دستورعمل های
واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذایی مركز سلامت محيط و كار تاييديه از شهرداري محل، پليس راهنمايي و رانندگي در موارد در خواست هاي شخصي
ارائه تعهد نامه محضري مبني برعدم عرضه، نگهداري واستعمال مواد دخاني وپذیرش مسئولیت عواقب ناشی از آن
مركز سلامت محيط و كار 5 دستورعمل های
واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذایی مركز سلامت محيط و كار منبع تامین آب آشامیدنی کیوسک ثابت وسیار باید متصل به شبکه آب شهری باشد در غیر اینصورت باید مجهز به مخزن آب آشامیدنی تحت فشار باشد.
مخزن آب آشامیدنی باید حداقل گنجایش 36 لیترآب را داشته باشد، شیلنگ پر کننده و اتصالات آن باید از مواد با درجه مواد غذایی ساخته شده و برای پر کردن آسان، تمیز کردن و گندردایی طراحی شده باشد.
مركز سلامت محيط و كار 6 دستورعمل های
واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذایی مركز سلامت محيط و كار سیستم دفع فاضلاب کیوسک ثابت وسیار باید متصل به شبکه دفع فاضلاب شهری باشد در غیر اینصورت باید مجهز به مخزن دفع فاضلاب باشد.
مخزن فاضلاب با گنجایش حداقل 45 لیتر باشد و برای تخلیه آسان، تمیز کردن و گندزدایی طراحی شده باشد. گنجایش مخزن ذخیره فاضلاب در هر حال نباید کمتر از 1/25 برابر گنجایش مخزن ذخیره آب باشد.
مركز سلامت محيط و كار 7 دستورعمل های
واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذایی مركز سلامت محيط و كار مالک، مدیر یا متصدی کیوسک ثابت باید فقط مواد غذایی بالقوه غیر خطرناک را عرضه نماید و عرضه مواد غذایی بالقوه خطرناک به طور کلی ممنوع است
مواد غذایی بالقوه خطرناک:مواد غذایی که برای حفظ ایمنی و جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها و تولید سم ناشی از آن ها نیاز به کنترل زمان و دما دارند. این مواد مشتمل است بر موادی که در تمام و یا بخشی ازآن شیر یا محصولات لبنی، تخم مرغ، گوشت، مرغ، ماهی، و یا هر یک از مواد تشکیل دهنده دیگر که قادر به حمایت از رشد میکروارگانیسم های بیماری زا و یا مولد سم باشند وجود دارد. غذاهایی که pH آن 6/4 یا پایین تر ودارای فعالیت آب 85/0 یا کمتر هستند مشمول این دسته از مواد غذایی نمی شوند.
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 86 اسلاید نظام بهداشتی و درمانی وتطبیقی کشور اتریش بررسی نظام بهداشتی، درمانی وتطبیقی کشور اتریش کشور اتريش در نيمکره شمالى و نيمکره شرقى در مرکز ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 47 اسلاید ناحيهبندي تصاوير تشديد مغناطيسي با استفاده از معيار آنتروپي فهرست مطالب •مقدمات و تعاريف •روشهاي ناحيهبندي •آنتروپي و مفهوم آن در ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 60 اسلاید ناقلین مهم در بهداشت محیط ونحوه کنترل آنها آفت کش ها و تجهیرات کاربردی حشرات چگونه هستند؟ حشرات یعنی جانورانی که ستون فقرات ندارند. همه ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 149 اسلاید مقدمهای بر نظام حسابهای ملی حساب های کلان اقتصاد nآمارهاي مالي دولت (GFS) Government Finance Statistics nآمارهاي پولي و مالي ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 70 اسلاید نقش امور مشترکین در کاهش آب بدون درآمد سر فصل مطالب .1مروری کوتاه بر مفاهیم نوین درزمینه آب بدون درآمدوبالانسینگ آب .2مولفه های سیاست ... ...
عنوان کتاب: اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نویسنده: نیکلاس کار مترجم: محمود حبیبی گوینده: سید میثاق ابطحی فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 18 حجم کل فایل ها: 329 مگابایت مدت زمان پخش: 10 ساعت و 48 دقیقه زبان: فارسی توضیحات: آیا استفاده از گوگل و شبکههای اجتماعی ما ... ...