حجم فایل : 1.7 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 27
بنام خدا شيمی مواد غذايی شیمی مواد غذائی شیمی مواد غذائی یکی از مهمترین شاخه های علوم غذائی است
در شیمی مواد غذائی،آن دسته از تغییرات که در جریان تولید،نگهداری و جابجائی مواد غذائی بوجود می آید مورد بحث قرار میگیرد.
این تغییرات در بافت،طعم،رنگ،ارزش تغذیه ای و کیفیت بهداشتی ماده غذائی تاثیر دارند. فصل اول : آب بخش مهمی از بسیاری از اقلام غذاها را آب تشکیل می دهد.
آب دارای ویژگیهای خاص و کم نظیری است
آب شرایط و عملکردهای مخصوصی را در سیستمهای غذائی بوجود می آورد. ساختمان آب ملکول آب ازدو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن تشکیل شده
ملکول آب ساختار زاویه ای با زاویه 105 درجه دارد
ملکول آب یک ملکول قطبی است
در بین ملکولهای آب علاوه بر جاذبه های الکترو استاتیک، پیوند هیدروژنی هم وجود دارد.
پیوند هیدروژنی تاثیر بسیار زیادی بر خواص فیزیکی و شیمیائی آب دارد. بعنوان مثال به دمای ذوب و جوش چند ملکول مشابه آب توجه می کنیم خواص آب خواص آب با کاهش درجه حرارت تا 4 درجه بطور پیوسته از حجم آب کاسته می شود.
اما با کاهش دما از 4 درجه تا صفر درجه مقداری بر حجم آب اضافه می شود.
آب 4 درجه بیشترین چگالی را دارد
با انجماد آب یک افزایش چشمگیر 1/11 در حجم آب صورت میگیرد.
افزایش مواد معدنی به آب بر نیروهای بین مولکولی آب تاثیر دارد نمودار فازی آب یک فازرا می توان بر حسب یک حالت یکنواخت و مشخص فیزیکی در یک سیستم،معین و مشخص نمود.
قسمتها یا فازهای مختلف یک سیستم را میتوان با یک مرز معین و معمولا نامرئی جدا و مشخص کرد.
نموداری که بیان کننده تعادل میان فازهای مختلف ماده باشد، نمودار فازی نامیده می شود.
در یک نمودار فازی هر منحنی تعادل بین دو فاز را نشان می دهد. نمودار فازی آب نقطه تلاقی هر سه قسمت منحنی ر ا نقطه سه گانه می نامند، که برای هرماده در شرایط منحصر به فردی اتفاق می افتد و از خواص ذاتی محسوب می شود.
دمای نقطه سه گانه آب به دلایل زیر به مقدار کمی بالاتر از دمای ذوب نرمال آب می باشد.
1- ساختمان باز یخی به سادگی در فشارهای پائین حفظ میشود
2- تمام گازهای محلول برداشته می شوند. آب در رابطه با ذرات کلوئیدی بطور کلی آب به سه شرایط زیر همراه ذرات کلوئید غذاهاست
1- لایه جذبی
در این لایه آب محکم به مولکولهای غذا چسبیده و تحت تاثیر نیروهای بین مولکولی غذاست و در نتیجه تحت فشار بوده ، چگالی آن زیاد ، قادر به حل نمکها نبوده و براحتی تبخیر یا منجمد نمیشود.ضخامت این لایه کمتر از یک نانومتر است.
و در هیچ حرارتی تبدیل به کریستال نمی شود.
2- لایه انتشار
قدرت اتصال در این لایه کمتر بوده و حالت یکنواختی ندارد. آب در رابطه با ذرات کلوئیدی ضخامت این لایه به 80 نانومتر هم می رسد.
3- لایه آب آزاد
تمام خصوصات آب معمولی را دارد،
فعالیت آب
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 86 اسلاید نظام بهداشتی و درمانی وتطبیقی کشور اتریش بررسی نظام بهداشتی، درمانی وتطبیقی کشور اتریش کشور اتريش در نيمکره شمالى و نيمکره شرقى در مرکز ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 47 اسلاید ناحيهبندي تصاوير تشديد مغناطيسي با استفاده از معيار آنتروپي فهرست مطالب •مقدمات و تعاريف •روشهاي ناحيهبندي •آنتروپي و مفهوم آن در ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 60 اسلاید ناقلین مهم در بهداشت محیط ونحوه کنترل آنها آفت کش ها و تجهیرات کاربردی حشرات چگونه هستند؟ حشرات یعنی جانورانی که ستون فقرات ندارند. همه ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 149 اسلاید مقدمهای بر نظام حسابهای ملی حساب های کلان اقتصاد nآمارهاي مالي دولت (GFS) Government Finance Statistics nآمارهاي پولي و مالي ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 70 اسلاید نقش امور مشترکین در کاهش آب بدون درآمد سر فصل مطالب .1مروری کوتاه بر مفاهیم نوین درزمینه آب بدون درآمدوبالانسینگ آب .2مولفه های سیاست ... ...
عنوان کتاب: اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نویسنده: نیکلاس کار مترجم: محمود حبیبی گوینده: سید میثاق ابطحی فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 18 حجم کل فایل ها: 329 مگابایت مدت زمان پخش: 10 ساعت و 48 دقیقه زبان: فارسی توضیحات: آیا استفاده از گوگل و شبکههای اجتماعی ما ... ...