مرجع دانلود پاورپوینت های درسی

دانش امروز، فناوری فرداست. ادوارد تِلِر

شيمی مواد غذايی


شيمی مواد غذايی

حجم فایل : 1.7 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 27
بنام خدا شيمی مواد غذايی شیمی مواد غذائی شیمی مواد غذائی یکی از مهمترین شاخه های علوم غذائی است

در شیمی مواد غذائی،آن دسته از تغییرات که در جریان تولید،نگهداری و جابجائی مواد غذائی بوجود می آید مورد بحث قرار میگیرد.

این تغییرات در بافت،طعم،رنگ،ارزش تغذیه ای و کیفیت بهداشتی ماده غذائی تاثیر دارند. فصل اول : آب بخش مهمی از بسیاری از اقلام غذاها را آب تشکیل می دهد.
آب دارای ویژگیهای خاص و کم نظیری است
آب شرایط و عملکردهای مخصوصی را در سیستمهای غذائی بوجود می آورد. ساختمان آب ملکول آب ازدو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن تشکیل شده
ملکول آب ساختار زاویه ای با زاویه 105 درجه دارد
ملکول آب یک ملکول قطبی است
در بین ملکولهای آب علاوه بر جاذبه های الکترو استاتیک، پیوند هیدروژنی هم وجود دارد.
پیوند هیدروژنی تاثیر بسیار زیادی بر خواص فیزیکی و شیمیائی آب دارد. بعنوان مثال به دمای ذوب و جوش چند ملکول مشابه آب توجه می کنیم خواص آب خواص آب با کاهش درجه حرارت تا 4 درجه بطور پیوسته از حجم آب کاسته می شود.
اما با کاهش دما از 4 درجه تا صفر درجه مقداری بر حجم آب اضافه می شود.
آب 4 درجه بیشترین چگالی را دارد
با انجماد آب یک افزایش چشمگیر 1/11 در حجم آب صورت میگیرد.
افزایش مواد معدنی به آب بر نیروهای بین مولکولی آب تاثیر دارد نمودار فازی آب یک فازرا می توان بر حسب یک حالت یکنواخت و مشخص فیزیکی در یک سیستم،معین و مشخص نمود.
قسمتها یا فازهای مختلف یک سیستم را میتوان با یک مرز معین و معمولا نامرئی جدا و مشخص کرد.
نموداری که بیان کننده تعادل میان فازهای مختلف ماده باشد، نمودار فازی نامیده می شود.
در یک نمودار فازی هر منحنی تعادل بین دو فاز را نشان می دهد. نمودار فازی آب نقطه تلاقی هر سه قسمت منحنی ر ا نقطه سه گانه می نامند، که برای هرماده در شرایط منحصر به فردی اتفاق می افتد و از خواص ذاتی محسوب می شود.
دمای نقطه سه گانه آب به دلایل زیر به مقدار کمی بالاتر از دمای ذوب نرمال آب می باشد.
1- ساختمان باز یخی به سادگی در فشارهای پائین حفظ میشود
2- تمام گازهای محلول برداشته می شوند. آب در رابطه با ذرات کلوئیدی بطور کلی آب به سه شرایط زیر همراه ذرات کلوئید غذاهاست
1- لایه جذبی
در این لایه آب محکم به مولکولهای غذا چسبیده و تحت تاثیر نیروهای بین مولکولی غذاست و در نتیجه تحت فشار بوده ، چگالی آن زیاد ، قادر به حل نمکها نبوده و براحتی تبخیر یا منجمد نمیشود.ضخامت این لایه کمتر از یک نانومتر است.
و در هیچ حرارتی تبدیل به کریستال نمی شود.
2- لایه انتشار
قدرت اتصال در این لایه کمتر بوده و حالت یکنواختی ندارد. آب در رابطه با ذرات کلوئیدی ضخامت این لایه به 80 نانومتر هم می رسد.
3- لایه آب آزاد
تمام خصوصات آب معمولی را دارد،
فعالیت آب


مبلغ واقعی 18,824 تومان    20% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 221

دیدگاه های کاربران (0)

کتاب مجموعه اشعار فروغ فرخزاد

کتاب مجموعه اشعار فروغ فرخزاد

نام کتاب : مجموعه اشعار فروغ فرخزاد نویسنده : فروغ فرخزاد فرمت :pdf ... ...

کیفیت پژوهش و جایگاه اخلاق در پژوهش های اجتماعی و رفتاری

کیفیت پژوهش و جایگاه اخلاق در پژوهش های اجتماعی و رفتاری

ارتقای کیفیت پژوهش در علوم مدیریتی: رهیافتی جامع با تاکید بر اخلاق پژوهش در دنیای پویای امروز، پژوهش به عنوان سنگ بنای پیشرفت و توسعه در تمامی حوزه ها، از جمله علوم مدیریتی، نقشی حیاتی ایفا می کند. به ویژه در محیط های دانشگاهی و علمی، که مخاطبان به دنبال درک عمیق و مستند ... ...

کتاب صوتی سفر زندگی : داستانی الهام‌بخش برای پیداکردن پنج بزرگ زندگی

کتاب صوتی سفر زندگی : داستانی الهام‌بخش برای پیداکردن پنج بزرگ زندگی

عنوان کتاب: سفر زندگی : داستانی الهام‌بخش برای پیداکردن پنج بزرگ زندگی نویسنده: جان پی. استرلکی مترجم: ستوده طاهریان گوینده: غلامرضا صادقی، محسن زرآبادی پور، معصومه عزیز محمدی، اعظم حبیبی، سورنا طاهری، کرامت رودساز فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 18 حجم کل فایل ... ...

کتاب جادوی فکر بزرگ

کتاب جادوی فکر بزرگ

نام کتاب : جادوی فکر بزرگ نویسنده : دکتر د.شوارتز مترجم : ژنا بخت آور فرمت : pdf ... ...

دریافت فایل : کتاب جادوی فکر بزرگ

لطفا برای ارتباط با پشتیبانی از قسمت تماس با ما و ایمیل استفاده نمایید

فروشگاه پاورپوینت فایل اوکی © 2024-1403

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما