حجم فایل : 1.7 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 27
بنام خدا شيمی مواد غذايی شیمی مواد غذائی شیمی مواد غذائی یکی از مهمترین شاخه های علوم غذائی است
در شیمی مواد غذائی،آن دسته از تغییرات که در جریان تولید،نگهداری و جابجائی مواد غذائی بوجود می آید مورد بحث قرار میگیرد.
این تغییرات در بافت،طعم،رنگ،ارزش تغذیه ای و کیفیت بهداشتی ماده غذائی تاثیر دارند. فصل اول : آب بخش مهمی از بسیاری از اقلام غذاها را آب تشکیل می دهد.
آب دارای ویژگیهای خاص و کم نظیری است
آب شرایط و عملکردهای مخصوصی را در سیستمهای غذائی بوجود می آورد. ساختمان آب ملکول آب ازدو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن تشکیل شده
ملکول آب ساختار زاویه ای با زاویه 105 درجه دارد
ملکول آب یک ملکول قطبی است
در بین ملکولهای آب علاوه بر جاذبه های الکترو استاتیک، پیوند هیدروژنی هم وجود دارد.
پیوند هیدروژنی تاثیر بسیار زیادی بر خواص فیزیکی و شیمیائی آب دارد. بعنوان مثال به دمای ذوب و جوش چند ملکول مشابه آب توجه می کنیم خواص آب خواص آب با کاهش درجه حرارت تا 4 درجه بطور پیوسته از حجم آب کاسته می شود.
اما با کاهش دما از 4 درجه تا صفر درجه مقداری بر حجم آب اضافه می شود.
آب 4 درجه بیشترین چگالی را دارد
با انجماد آب یک افزایش چشمگیر 1/11 در حجم آب صورت میگیرد.
افزایش مواد معدنی به آب بر نیروهای بین مولکولی آب تاثیر دارد نمودار فازی آب یک فازرا می توان بر حسب یک حالت یکنواخت و مشخص فیزیکی در یک سیستم،معین و مشخص نمود.
قسمتها یا فازهای مختلف یک سیستم را میتوان با یک مرز معین و معمولا نامرئی جدا و مشخص کرد.
نموداری که بیان کننده تعادل میان فازهای مختلف ماده باشد، نمودار فازی نامیده می شود.
در یک نمودار فازی هر منحنی تعادل بین دو فاز را نشان می دهد. نمودار فازی آب نقطه تلاقی هر سه قسمت منحنی ر ا نقطه سه گانه می نامند، که برای هرماده در شرایط منحصر به فردی اتفاق می افتد و از خواص ذاتی محسوب می شود.
دمای نقطه سه گانه آب به دلایل زیر به مقدار کمی بالاتر از دمای ذوب نرمال آب می باشد.
1- ساختمان باز یخی به سادگی در فشارهای پائین حفظ میشود
2- تمام گازهای محلول برداشته می شوند. آب در رابطه با ذرات کلوئیدی بطور کلی آب به سه شرایط زیر همراه ذرات کلوئید غذاهاست
1- لایه جذبی
در این لایه آب محکم به مولکولهای غذا چسبیده و تحت تاثیر نیروهای بین مولکولی غذاست و در نتیجه تحت فشار بوده ، چگالی آن زیاد ، قادر به حل نمکها نبوده و براحتی تبخیر یا منجمد نمیشود.ضخامت این لایه کمتر از یک نانومتر است.
و در هیچ حرارتی تبدیل به کریستال نمی شود.
2- لایه انتشار
قدرت اتصال در این لایه کمتر بوده و حالت یکنواختی ندارد. آب در رابطه با ذرات کلوئیدی ضخامت این لایه به 80 نانومتر هم می رسد.
3- لایه آب آزاد
تمام خصوصات آب معمولی را دارد،
فعالیت آب
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
با POCKET OPTION یک معاملهگر حرفهای شوید یک پلتفرم معاملاتی قابل اعتماد برای همه هر معاملهگری میخواهد تا در بهترین شرایط سود ببرد و نمیخواهد نگران امنیت وجوه شخصی خود باشد. اولین کار واضحی که یک معاملهگر مبتدی انجام میدهد بررسی سایتهای مختلف معامله آنلاین ... ...
این مجموعه مناسب برای هنرجویان هنرستان های فنی و کاردانش و همچنین هنرجویان سازمان فنی و حرفه ای و سایر آموزشگاه ها جهت آمادگی آزمون می باشد فایل های داخل این مجموعه : مجموعه ی 1125 سوال چهارگزینه ای در خصوص برق صنعتی درجه 1و2 و تابلو برق فنی حرفه ای با کلید هفتصد ... ...
قسمتی از متن..... اینترا بالون پمپ یك دستگاه اختصاصی كمكی قلب میباشد در این روش یك كاتتر بالون دار را از طریق شریان فمورال وارد آئورت نزولی كرده و در هنگام سیستول بطن و انقباض بطن چپ وهنگام بسته شدن دریچه آئورت این بالون باد شده و با افزایش حجم در آئورت پرفیوژن كرونری ... ...
افسردگی چیست و چرا اهمیت دارد؟ افسردگی یک حالت خلقی شامل بیحوصلگی و گریز از فعالیت یا بیعلاقگی و بیمیلی است و میتواند بر افکار، رفتار، احساسات و خوشی و تندرستی یک فرد تأثیر بگذارد. افراد افسرده هم میتوانند احساس ناراحتی، اضطراب، پوچی، ناامیدی، درماندگی، بیارزشی، ... ...