حجم فایل : 2.5 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 39
بنام خدا قندها و پیشگیری از پوسیدگی دندان ها پوسیدگی پوسیدگی دندانی تنها ومهم ترین بیماری دهانی است که به طور روزمره توسط دندانپزشکان درمان میشود
فرایند فعال
دوره های متناوب دمینرالیزاسیون و رمینرالیزاسیون توسط اسید قندها
پیشرفت ضایعه از مینا به عاج :سرعت آهسته(3سال)
پائین:سطح اکلوزال DMF/dmf
بالا:سطوح صاف +سطح اکلوزال
تقسیم بندی قندها پوسیدگی زا
غیر پوسیدگی زا
دوست دندان ( xylitol ) تقسیم بندی COMA الگوی مصرف NMESدر جمعیت بعد ازاتمام جیره بندی جنگ جهانی دوم:افزایش مصرف قند
امروزه:کاهش در مصرف شکر وافزایش مصرف NMESدر غذا های آماده
و فرآوری شده
قندها ،بخصوص ساکاروز مهم ترین علت اتیولوژیک تغذیه ای پوسیدگی هستند
هم دفعات مصرف وهم کل قند مصرف شده در اتیولوژی پوسیدگی مهم است
قندهاي مختلف از نظر قدرت پوسيدگي زايي با هم تفاوت دارند. مثلا ساکاروز قويترين قند از نظر پوسيدگي زايي و زايليتول بي ضررترين قند محسوب مي شود. اعمال قند در ایجاد پوسیدگی - سبب چسبيدن پلاک ميکروبي به دندان مي شوند.
- در داخل پلاک ذخيره مي شوند و ميکروبها از آنها تغذيه مي کنند.
- زمينه اي ژلاتيني ايجاد مي کنند و در نتيجه فعاليت آنزيمهاي داخلي پلاک بهتر صورت مي گيرد.
- تبديل به اسيد مي شوند و ميناي
دندان را حل کرده و از بين مي برند.
تأثیر رژیم غذائی بعد از رویش دندان مهم تر است
NMESبسیار پوسیدگی زاست
دفعات خوردن/نوشیدنNMES در پیشرفت پوسیدگی مهم است اما دفعات مصرف و میزان مصرف کاملا به هم وابسته اند
قندهای داخلی پوسیدگی زائی پائین دارند قندهای خارجی شیری غیر پوسیدگی زا هستند
شیرین کننده های جایگزین غیر قندی پوسیدگی زا
نیستند دیدگاه مورد توافق در مورد رژیم غذائی وپوسیدگی توصیه ها در مورد رژیم غذائی و پوسیدگی تکرارومقدار مصرف NMESباید کم شوددر صورت امکان مصرف NMESباید محدود به وعده های غذائی اصلی شود
NMESنباید بیش از 10%کل انرژی در رژِیم غذائی را فراهم کند
مصرف قندهای داخلی و غذا های نشاسته ای باید افزایش یابد
مسواک زدن به تنهائی از پوسیدگی پیشگیری نمیکند
استفاده از خمیر دندان حاوی فلوراید مداخلات باید بر اساس تئوری های رفتاری تکمیل شده واهداف آن کاملا مشخص باشد .دادن اطلاعات به تنهائی کافی نیست
تماس شخصی در تشویق و نمایش تغییرات مهم است یک تاریخچه دقیق برای مشخص کردن همه اطلاعات زمینه ای لازم است
مداخلات باید منطبق باشرایط فردی وتوانائی افراد برای تغییر باشد
ارائه باز خورد در موردتغییرات رژیم غذائی مهم است
تماس های متعدد در یک دوره زمانی بیشتر احتمال دستیابی به هدف مطلوب را فراهم میکند
تشوی...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
این مجموعه مناسب برای هنرجویان هنرستان های فنی و کاردانش و همچنین هنرجویان سازمان فنی و حرفه ای و سایر آموزشگاه ها جهت آمادگی آزمون می باشد فرمت فایل: پی دی اف (PDF) ، تعداد: 1000 سوال با جواب این مجموعه شامل 20 دوره سوالات آزمون های فنی حرفه ای می باشد قسمتی از محتوای ... ...
نام کتاب : مجموعه اشعار فروغ فرخزاد نویسنده : فروغ فرخزاد فرمت :pdf ... ...
ارتقای کیفیت پژوهش در علوم مدیریتی: رهیافتی جامع با تاکید بر اخلاق پژوهش در دنیای پویای امروز، پژوهش به عنوان سنگ بنای پیشرفت و توسعه در تمامی حوزه ها، از جمله علوم مدیریتی، نقشی حیاتی ایفا می کند. به ویژه در محیط های دانشگاهی و علمی، که مخاطبان به دنبال درک عمیق و مستند ... ...
عنوان کتاب: سفر زندگی : داستانی الهامبخش برای پیداکردن پنج بزرگ زندگی نویسنده: جان پی. استرلکی مترجم: ستوده طاهریان گوینده: غلامرضا صادقی، محسن زرآبادی پور، معصومه عزیز محمدی، اعظم حبیبی، سورنا طاهری، کرامت رودساز فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 18 حجم کل فایل ... ...
نام کتاب : جادوی فکر بزرگ نویسنده : دکتر د.شوارتز مترجم : ژنا بخت آور فرمت : pdf ... ...