حجم فایل : 2.5 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 39
بنام خدا قندها و پیشگیری از پوسیدگی دندان ها پوسیدگی پوسیدگی دندانی تنها ومهم ترین بیماری دهانی است که به طور روزمره توسط دندانپزشکان درمان میشود
فرایند فعال
دوره های متناوب دمینرالیزاسیون و رمینرالیزاسیون توسط اسید قندها
پیشرفت ضایعه از مینا به عاج :سرعت آهسته(3سال)
پائین:سطح اکلوزال DMF/dmf
بالا:سطوح صاف +سطح اکلوزال
تقسیم بندی قندها پوسیدگی زا
غیر پوسیدگی زا
دوست دندان ( xylitol ) تقسیم بندی COMA الگوی مصرف NMESدر جمعیت بعد ازاتمام جیره بندی جنگ جهانی دوم:افزایش مصرف قند
امروزه:کاهش در مصرف شکر وافزایش مصرف NMESدر غذا های آماده
و فرآوری شده
قندها ،بخصوص ساکاروز مهم ترین علت اتیولوژیک تغذیه ای پوسیدگی هستند
هم دفعات مصرف وهم کل قند مصرف شده در اتیولوژی پوسیدگی مهم است
قندهاي مختلف از نظر قدرت پوسيدگي زايي با هم تفاوت دارند. مثلا ساکاروز قويترين قند از نظر پوسيدگي زايي و زايليتول بي ضررترين قند محسوب مي شود. اعمال قند در ایجاد پوسیدگی - سبب چسبيدن پلاک ميکروبي به دندان مي شوند.
- در داخل پلاک ذخيره مي شوند و ميکروبها از آنها تغذيه مي کنند.
- زمينه اي ژلاتيني ايجاد مي کنند و در نتيجه فعاليت آنزيمهاي داخلي پلاک بهتر صورت مي گيرد.
- تبديل به اسيد مي شوند و ميناي
دندان را حل کرده و از بين مي برند.
تأثیر رژیم غذائی بعد از رویش دندان مهم تر است
NMESبسیار پوسیدگی زاست
دفعات خوردن/نوشیدنNMES در پیشرفت پوسیدگی مهم است اما دفعات مصرف و میزان مصرف کاملا به هم وابسته اند
قندهای داخلی پوسیدگی زائی پائین دارند قندهای خارجی شیری غیر پوسیدگی زا هستند
شیرین کننده های جایگزین غیر قندی پوسیدگی زا
نیستند دیدگاه مورد توافق در مورد رژیم غذائی وپوسیدگی توصیه ها در مورد رژیم غذائی و پوسیدگی تکرارومقدار مصرف NMESباید کم شوددر صورت امکان مصرف NMESباید محدود به وعده های غذائی اصلی شود
NMESنباید بیش از 10%کل انرژی در رژِیم غذائی را فراهم کند
مصرف قندهای داخلی و غذا های نشاسته ای باید افزایش یابد
مسواک زدن به تنهائی از پوسیدگی پیشگیری نمیکند
استفاده از خمیر دندان حاوی فلوراید مداخلات باید بر اساس تئوری های رفتاری تکمیل شده واهداف آن کاملا مشخص باشد .دادن اطلاعات به تنهائی کافی نیست
تماس شخصی در تشویق و نمایش تغییرات مهم است یک تاریخچه دقیق برای مشخص کردن همه اطلاعات زمینه ای لازم است
مداخلات باید منطبق باشرایط فردی وتوانائی افراد برای تغییر باشد
ارائه باز خورد در موردتغییرات رژیم غذائی مهم است
تماس های متعدد در یک دوره زمانی بیشتر احتمال دستیابی به هدف مطلوب را فراهم میکند
تشوی...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 70 اسلاید نقش امور مشترکین در کاهش آب بدون درآمد سر فصل مطالب .1مروری کوتاه بر مفاهیم نوین درزمینه آب بدون درآمدوبالانسینگ آب .2مولفه های سیاست ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 86 اسلاید نظام بهداشتی و درمانی وتطبیقی کشور اتریش بررسی نظام بهداشتی، درمانی وتطبیقی کشور اتریش کشور اتريش در نيمکره شمالى و نيمکره شرقى در مرکز ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 47 اسلاید ناحيهبندي تصاوير تشديد مغناطيسي با استفاده از معيار آنتروپي فهرست مطالب •مقدمات و تعاريف •روشهاي ناحيهبندي •آنتروپي و مفهوم آن در ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 60 اسلاید ناقلین مهم در بهداشت محیط ونحوه کنترل آنها آفت کش ها و تجهیرات کاربردی حشرات چگونه هستند؟ حشرات یعنی جانورانی که ستون فقرات ندارند. همه ... ...
عنوان کتاب: اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نویسنده: نیکلاس کار مترجم: محمود حبیبی گوینده: سید میثاق ابطحی فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 18 حجم کل فایل ها: 329 مگابایت مدت زمان پخش: 10 ساعت و 48 دقیقه زبان: فارسی توضیحات: آیا استفاده از گوگل و شبکههای اجتماعی ما ... ...