حجم فایل : 74.3 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 21
F
کاربرد فناوری نانو
در بسته بندی غذایی نانو تکنولوژی:
واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر)
- نانومتریک بیلیونیم متر است.
- فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است. پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات
غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته بندی
قادر خواهند بود پارگی ها و سوراخ های کوچک را با توجه به
رایط محیطی (مانند تغییرات و رطوبت )ترمیم و مصرف کننده را
از فساد ماده غذایی آگاه سازند. مواردی کار ساز :
- افزایش مقاومت به نفوذ در پوشش هها
- افزایش ویپگی های دیواره (میکانیکی – حرارتی – شیمیایی و میکروبی)
- افزایش مقاومت در برابر گرما
- گسترش ضد میکروبهای فعال
- سطوح ضد قارچ الف)نانو مواد مرکب آلی و غیر آلی (نانورس)
کاربرد نانو مواد مرکب می تواند کیفیت بسته بندی را افزایش خاصیت ممانعت , قیمت کمتر , نمایش بهتر و مواد دوستدار محیط زیست بهبود بخشد.
ب)بسته بندی کاربردی
بسته بندی غذا با طراحی قاب های مختلف مزیت های عملی مانند مقاومت در برابر آتش، جذب گاز ، مقاومت حرارتی و مکانیکی و افزایش توانایی مانند آنها را پیشنهاد خواهد کرد.
ج)نانو ذرات نانو ساختارها
این مواد می توانند به طور موثری باکتری های مضر را در غذا از بین ببرند و سلامت غذایی را افزایش دهند.
د)بسته بندی هوشمند با استفاده از نانو حسگرها
این بسته بندی ها می توانند غیر از تغییرات و فساد محتویات درون خود را آشکار کنند و به مصرف کننده مواد مغذی سالم را نشان و قبل از فساد غذا به وی تذکر دهند. کاربرد های نانوفناوری در حوزه بسته بندی در این زمینه عبارتند از:
1)بهبود بسته بندی مواد غذایی
نانو فناوری , فرآیندهایی برای بهبود و توسعه صنعت بسته بندی غذا ایجاد کرده است.بسته بندی ضد میکروبی یکی از مهم ترین کاربرد های بسته بندهای مواد غذایی است. اگرچه در حال حاضر به دلیل مشکلات تولید تعداد کمی از این محصولات وجود دارند.همچنین نوع بسته بندی مواد برروی قیمت نهایی موثر است. اساس لایه های پلیمری به دو دسته کلی تقسیم می شود:
1-تولید یر مبنای اتمسفریک : 1) تولید لاستیک تحت گرما 2)اشعه uv 3)پرتوی الکتروسی
2 -تولید بر مبنای خلاء
در حدود50 درصد بازار بسته بندی مواد غذایی در اخیار مواد کلرید پلی پروپیلن و کلرید پلی وینیلیدن می باشد. پلاستیک های حرارتی بی رنگ نیز جهت بسته بندی مورد توجه قرار گرفته اند , چرا که آنها نفوذ پذیری مغناطیسی پایینی نسبت به گازها دارند که این موضوع به حفظ بهتر و بیشتر طعم و عطر کنسروها نسب...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 70 اسلاید نقش امور مشترکین در کاهش آب بدون درآمد سر فصل مطالب .1مروری کوتاه بر مفاهیم نوین درزمینه آب بدون درآمدوبالانسینگ آب .2مولفه های سیاست ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 86 اسلاید نظام بهداشتی و درمانی وتطبیقی کشور اتریش بررسی نظام بهداشتی، درمانی وتطبیقی کشور اتریش کشور اتريش در نيمکره شمالى و نيمکره شرقى در مرکز ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 47 اسلاید ناحيهبندي تصاوير تشديد مغناطيسي با استفاده از معيار آنتروپي فهرست مطالب •مقدمات و تعاريف •روشهاي ناحيهبندي •آنتروپي و مفهوم آن در ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 60 اسلاید ناقلین مهم در بهداشت محیط ونحوه کنترل آنها آفت کش ها و تجهیرات کاربردی حشرات چگونه هستند؟ حشرات یعنی جانورانی که ستون فقرات ندارند. همه ... ...
عنوان کتاب: اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نویسنده: نیکلاس کار مترجم: محمود حبیبی گوینده: سید میثاق ابطحی فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 18 حجم کل فایل ها: 329 مگابایت مدت زمان پخش: 10 ساعت و 48 دقیقه زبان: فارسی توضیحات: آیا استفاده از گوگل و شبکههای اجتماعی ما ... ...