حجم فایل : 57.7 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 16
بسمه تعالی
موضوع تحقیق: اولترافیلتراسیون هدف اصلي اين تحقيق بررسي اثر عوامل مختلف بر روي گرفتگي غشاهاي اولترافيلتراسيون مورد استفاده در صنايع شير و روشهاي كاهش اثرات آنها ميباشد.. همچنين نتايج نشان ميدهند كه سرعت جريان تاثير چنداني در ميزان گرفتگي از خود نشان نميدهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوي غشاها نشان ميدهد كه مدت زمان 20 دقيقه براي آبكشي و 30 دقيقه براي شستشوي شيميايي مناسب ميباشد. در استفاده از مواد شيميايي مختلف جهت بازيافت فلاكس اوليه تا كنون مخلوط 0/5 درصد هيدروكسيدسديم و دودسيلسولفات سديم بهترين نتيجه را داده است .
مقدمه تاریخچه:
تاریخچه جداسازی مواد کلوئیدی از محلول ها توسط صافی های غشایی به قرن گذشته بر می گردد.
بررسی روشهای تمیز نمودن غشاهای اولترافیلتراسیون:
تکنولوژی جداسازی توسط غشا، با بهره گیری از تواناییهای خاص خود جایگاه ویژه ای در فرایندهای جداسازی پیدا کرده است. اولترافیلتراسیون یکی از مهمترین فرایندهای این تکنولوژی است که در زمینه جداسازی ذرات، بویژه پروتئینها قابلیتهای فراوانی دارد. UF در صنایع لبنی، فرایندی برای جداسازی و تغلیظ مواد کلوئیدی و سو:
فرالاپالایش (UF=Ultrafiltrarion) در حقیقت یک فرایند جداسازی غشایی با استفاده از نیروی فشار می باشد که در دو دهه اخیر کاربرد صنعتی گسترده ای را پیدا نموده است. از این فرایند برای جداسازی و تغلیظ مواد کلوئیدی و سوسپانسیونی از محلول های حقیقی، سود جسته
می شود. دامداران صنعتی، تامین کنندگان عمده شیر مصرفی جهت تولید پنیر سفید هستند.
کارخانجات تولید پنیر طی مراحل زیر شیر دریافتی را به پنیر تبدیل می نمایند:
1-دریافت
2-پاستوریزاسیون
3-پرکردن و بسته بندی
5-نگهداری در اتاق تخمیر بررسی جداسازی پروتئین از آب پنیر و استفاده از غشا اولترافیلتراسیون:
آب پنیر پسابی است که در طی فرآیند تولید پنیر بدست می آید و دارای مواد با ارزش هم از لحاظ تغذیه و هم از لحاظ خواص می باشد.
در بررسی بعمل آمده پروتئینهای آب پنیر تهیه شده در صنایع شیر ایران توسط غشا اولترافیلتراسیون پلی سولفون به شکل فیبرهای موئین جداسازی شده اند.
بررسی اثر دمای فرآیند بر کارایی اولترافیلتراسیون شیر:
در عمل دیافیلتراسیون یا کاهش غلظت اولیه پروتئینی ها در نمونه های آب پنیر در دستگاه اولترافیلتراسیون می توان میزان فلاکس جریان فاز نفوذ کرده را به مقدار زیادی افزایش داد. بررسی میزان بازپس زنی ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیون:
اولترافیلتراسیون را می توان یک فرایند غشایی با محرکه فشار 2 تا 15 بار معرفی نمود، که توانایی جداسازی و تغلیظ موادی با وزن مولکولی 1 تا 100 کیلودالتون را بر روی سطح غشایی با ابعاد 0.02-1.001 میکرومتر را دارا می باشد. تاثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندر قند:
یکی از بزرگترین دغدغه ها...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 70 اسلاید نقش امور مشترکین در کاهش آب بدون درآمد سر فصل مطالب .1مروری کوتاه بر مفاهیم نوین درزمینه آب بدون درآمدوبالانسینگ آب .2مولفه های سیاست ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 86 اسلاید نظام بهداشتی و درمانی وتطبیقی کشور اتریش بررسی نظام بهداشتی، درمانی وتطبیقی کشور اتریش کشور اتريش در نيمکره شمالى و نيمکره شرقى در مرکز ... ...
عنوان کتاب: اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نویسنده: نیکلاس کار مترجم: محمود حبیبی گوینده: سید میثاق ابطحی فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 18 حجم کل فایل ها: 329 مگابایت مدت زمان پخش: 10 ساعت و 48 دقیقه زبان: فارسی توضیحات: آیا استفاده از گوگل و شبکههای اجتماعی ما ... ...