حجم فایل : 8.0 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 38
بنام خدا
نقش شركت هاي سهامي زراعي در توسعه روستايي با تاكيد بر شركت سهامي زراعي نيل شهر اهداف تحقيق :
-بررسي تاسيس شركت هاي سهامي زراعي و نقش دولت و مردم در شكل گيري آنها
-بررسي روند تغييرات شركت ها چه قبل و چه بعد از انقلاب و آيا اين شركتها به اهداف مورد نظر دست پيدا كرده اند .
-مقايسه كارايي اقتصادي شركت سهامي زراعي نيل شهر از نظر بازده و ميزان بهره وري از آب
-مقايسه فعاليتهاي شركت سهامي زراعي با نظام هاي بهره برداري دهقاني
-تاثير اقدامات زيربنايي نظير توسعه آب و خاك ، مكانيزاسيون كشاورزي و يكپارچه سازي اراضي در افزايش توليد محصولات
-بررسي نقش شركت سهامي زراعي در توسعه روستايي نيل آباد
-تاثير شركت سهامي زراعي در ايجاد اشتغال از طريق كشاورزي فرضيات تحقيق :
فرضيه نخست : به نظر مي رسد شركت سهامي زراعي نيل شهر در يكپارچه سازي اراضي منطقه نقش موثري داشته است .
فرضيه دوم : به نظر مي رسد شركت سهامي زراعي نيل شهر در ايجاد اشتغال و افزايش درآمد روستائيان از طريق خدمات جانبي كشاورزي نقش موثري داشته است .
فرضيه سوم : به نظر مي رسد شركت سهامي زراعي نيل شهر در ارتقاء سطح خدمات آموزشي ، بهداشتي درماني منطقه نقش موثري داشته است .
فرضيه چهارم : به نظر مي رسد با افزايش فاصله از شركت سهامي زراعي نيل شهر ميزان توسعه روستايي (خدمات آموزشي ، بهداشتي و درماني ) كاهش يافته است . محدوده مكاني و مقطع زماني :
دهستان هريرود در بخش بوژگان واقع است ، مركز اين بخش نيل شهر است كه تا شهرستان تربت جام 24 كيلومتر فاصله دارد همچنين داراي 30 كيلومتر مرز مشترك با افغانستان مي باشد . از نظر زماني اين تحقيق در شش ماهه اول سال 1387 صورت گرفته است . از نظر آمار جمعيتي بيشتر سال 1385 مد نظر بوده است و آمار كشاورزي نيز سال زراعي اخير مورد استفاده قرار گرفته است . تنگناها و موانع تحقيق :
-كمبود اطلاعات و منابع اطلاعاتي در منطقه به دليل مرزي بودن و در نتيجه محروم از بسياري امكانات كه نگارنده مجبور بوده خود به صورت ميداني و نظر سنجي به كسب آن بپردازد .
-عدم روحيه همكاري در برخي از سازمانها و ارگان هاي دولتي و جو خشن حاكم بر آن ادارات به خصوص به دليل اهميت نظامي و حساس بودن منطقه كه سخت گيري هايي در ارائه آمار و اطلاعات داشتند .
-نبود اطلاعات كافي در رابطه با شركت هاي سهامي زراعي و به خصوص شركت سهامي زراعي نيل شهر و بخش بوژگان و دهستان هريرود .
موقعيت جغرافيايي شهرستان :
شهرستان تربت جام بين 60 درجه تا 61 درجه طول شرقي و 34 درجه تا 35 درجه عرض شمالي قرار گرفته است . اين شهرستان در حدود 8185 كيلومترمربع وسعت و 244455 نفر جمعيت دارد.
همچنين اين شهرستان داراي 4 شهر ، 5 بخش ، 13 دهستان و 268 آبادي داراي سكنه مي باشد . اين شهرستان بر اساس ساختار توپوگرافي بر روي رسوبات آب...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
این مجموعه مناسب برای هنرجویان هنرستان های فنی و کاردانش و همچنین هنرجویان سازمان فنی و حرفه ای و سایر آموزشگاه ها جهت آمادگی آزمون می باشد فرمت فایل: پی دی اف (PDF) ، تعداد: 1000 سوال با جواب این مجموعه شامل 20 دوره سوالات آزمون های فنی حرفه ای می باشد قسمتی از محتوای ... ...