حجم فایل : 320.9 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 21
1 2
سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه ای آن 3 شیر یک ماده غذایی ارزشمند تقريبا تمامي مواد لازم براي رشد و ادامه زندگي انسان را دارا است
از مهمترين منابع پروتئين حيواني
نقش بسيار مهمي را در تامين كلسيم، فسفر، پروتيين و ويتامين هاي A و D دارند.
نقش شیردر سلامت استخوان ها وبهبود ضعيت رشد
دركاهش خطر بيماري هاي مزمن نظير استئوپروز، فشار خون و انواع سرطان ها نقش دارد 4 مصرف سرانه شير توليد شير كشور از 6316 هزار تن در سال 1382به 9556 هزار تن در سال 1388 افزايش يافته است
با اين وجود ميزان مصرف سرانه مواد لبني در كشورمان (90 كيلوگرم) در مقايسه با مصرف سرانه جهاني(155 كيلوگرم) اختلاف قابل توجهي دارد.
بر اساس آخرين يافته هاي علمي در بررسي ارزش غذايي شير و فرآورده هاي آن، مصرف ساليانه 200 کیلوگرم از اين ماده ارزشمند را توصيه مي كنند 5 سهم گروه شير و فرآورده هاي آن در سبد غذايي خانوارهاي ايراني
به تفكيك شهر و روستا و كل كشور (اسماعيلی انستيتو تغذِيه)
6 مصرف سرانه شير سهم شير و فرآورده هاي آن در سبد خانوارهاي ايراني 10 درصد است و اين سهم در مناطــق شهري و روستايي مشابه است و بعد از نان و غلات، ميوه و سبزي در رتبه سوم قرار دارد
درصد سهم شیر ولبنیات در دریافت کلسیم ریبوفلاوین و ویتامین A در کشوربترتیب عبارتست از 32،28و15 درصد میباشد 7 8 مقایسه میانگین کلسیم دریافتی و کلسیم مورد نیاز کل کشور درصد سهم شیر و ماست در تامین کلسیم مورد نیاز میلیگرم در روز درصد 9 عوارض ناشی از کمبود دریافت شیر و فرآوردهای آن آخرين بررسى مصرف مواد غذايى كشوري كه توسط انستيتو تحقيقات تغذيهاى كشور، در سال 1380، انجام شده، بيانگر كمبود دريافت كلسيم در حدود 90% خانوارهاى كشور است
با توجه پايين بودن ميزان
مصرف شير و لبنيات خطر
بروز بيمارِِيها های ناشی از
کمبود کلسيم مانند پوكي
استخوان افزاِيش مي يابد
10 با توجه به پايين بودن ميزان مصرف شير و لبنيات در جامعه، بايد در جهت بهبود عرضه سرانه لبنيات در كشور، تخصيص يارانه مناسب، آموزش و ايجاد فرهنگ صحيح مصرف شير و لبنيات اقدامات لازم بعمل آيد.
علاوه با اهميت تغذيه اي شير لزوم پايش و کنترل کيفيت شير از اهميت ويژه اي برخوردار است 11 ایمنی شیر شیر به علت ویژگیها و صفات ممتازی که دارد به سرعت در معرض آلودگیهای گوناگون قرار میگیرد و بسادگی باعث انتشار تعداد زیادی از عوامل بیماریزا میگردد.
به بهداشت شیر در مراحل مختلف تولید ، جمع آوری ،حمل ونقل ، تغییر و تبدیل در کارخانه ، توزیع و مصرف توجه ویزه مبذول گردد 12 رعایت بهداشت شیر از تولید تا عرضه تولید شیر
دوشیدن وجمع آوری شیر خام
بهداشت شیر در کارخانه
بهداشت شیر در سطح عرضه و مصرف
13 شرایط بهداشتی تولید ، نگهداری ...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 70 اسلاید نقش امور مشترکین در کاهش آب بدون درآمد سر فصل مطالب .1مروری کوتاه بر مفاهیم نوین درزمینه آب بدون درآمدوبالانسینگ آب .2مولفه های سیاست ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 86 اسلاید نظام بهداشتی و درمانی وتطبیقی کشور اتریش بررسی نظام بهداشتی، درمانی وتطبیقی کشور اتریش کشور اتريش در نيمکره شمالى و نيمکره شرقى در مرکز ... ...
عنوان کتاب: اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نویسنده: نیکلاس کار مترجم: محمود حبیبی گوینده: سید میثاق ابطحی فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 18 حجم کل فایل ها: 329 مگابایت مدت زمان پخش: 10 ساعت و 48 دقیقه زبان: فارسی توضیحات: آیا استفاده از گوگل و شبکههای اجتماعی ما ... ...