حجم فایل : 115.1 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 15
بنام خدا روغن ها
و
چربی ها چربیها در تمام سلولها و بافتهای بدن وجود دارند و نقش حیاتی در غشاء سلول عهده دار می باشند. همچنین چربیها بصورت پوشش ولایه محافظ در اطراف اندامها و اعضاء بدن یافت می شوند. نقش چربیها و روغنها در بدن :
1- مهمترین منبع تولید انرپی در بدن هستند
2- حاوی برخی اسیدهای چرب غیراشباع هستند که برای بدن ضروری اند.
3- حاوی ویتامینهای محلول در چربی می باشند
( ویتامینهای A,D,E,K)
4- وجود آنها در غذا باعث خوشمزه شدن و برانگیختن اشتها می شود. انواع چربیها 1- چربیهای مرئی
شامل : مارگارین , روغن نباتی , روغن حیوانی که با چشم قابل رویت هستند
2- چربیهای نامرئی
شامل : چربیهای موجود در اغلب غذاها مانند شیر , تخم مرغ , گوشت , پنیر , چیپس , شکلات و مغزها که با چشم دیده نمی شوند.
تفاوت روغن و چربی روغن در درجه حرارت معمولی مایع می باشد و چربی در درجه حرارت معمولی جامد است
وجود مقدار کافی از روغن و چربی در رژیم غذائی لازم است و برای تامین انرژی مورد نیاز بدن همچنین تامین اسیدهای چرب ضروری ( امگا 3 و امگا 6 ) و ویتامینهای محلول در چربی ضروری است.
حداقل دریافت چربی برای افراد مختلف متفاوت است و در دوران مختلف زندگی تغییر می کند. دریافت کافی چربی بویژه قبل از بارداری و در طول دوران بارداری و شیردهی حائز اهمیت است. اسیدهای چرب چربیها حاوی اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع می باشند
هرچه مقدار اسیدهای چرب اشباع در چربیها بیشتر باشد چربی به شکل جامد و هرچه مقدار اسیدهای چرب غیراشباع بیشتر باشد چربی به شکل مایع در می آید
کره و چربی حیوانی بیشتر حاوی اسیدچرب اشباع هستند.
اسیدهای چرب غیراشباع در کاهش کلسترول و چربیخون و پیشگیری از تومورهای سرطانی نقش عمده دارند.
نوعی ازاسیدهای چرب اشباع بیشتر در روغن زیتون ، روغن کلزا یا کائولا، روغن بادام زمینی ، روغن کنجد ، روغن نارگیل و نوعی دیگر بویژه اسیدهای چرب امگا6 به میزان زیادی در روغن های گلرنگ ، آفتابگردان ، روغن ذرت ، روغن سویا و کنجد وجود دارد
روغنهای سویا و کلزا از منابع غنی اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 می باشند اسیدهای چرب ضروری اسیدهای چربی هستند که در بدن ساخته نمی شوند و برای پیشگیری از بروز برخی بیماریها مانند MS , رماتیسم , آرتروئید, آترواسکلروز یا تصلب شرائین و بیماریهای پوستی باید از طریق رژیم غذائی تامین گرددو بدن قادر به ساختن آنها نیست . مصرف روغنهای نباتی مایع و برخی انواع مارگارین نیاز بدن به اسیدهای چرب ضروری را تامین می کند.
مصرف برخی ماهیها به دلیل داشتن اسیدهای
چرب ضروری و مفید در تامین اسیدهای چرب
ضروری بسیار موثرند.
تبدیل روغنهای مایع به جامد در صنعت برای تبدیل روغنهای نباتی مایع به جامد از عملیات هیدروژنه کردن استفاده می کنند و در حین این عمل در ساختمان اسیدهای چ...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
این مجموعه مناسب برای هنرجویان هنرستان های فنی و کاردانش و همچنین هنرجویان سازمان فنی و حرفه ای و سایر آموزشگاه ها جهت آمادگی آزمون می باشد فرمت فایل: پی دی اف (PDF) ، تعداد: 1000 سوال با جواب این مجموعه شامل 20 دوره سوالات آزمون های فنی حرفه ای می باشد قسمتی از محتوای ... ...
نام کتاب : مجموعه اشعار فروغ فرخزاد نویسنده : فروغ فرخزاد فرمت :pdf ... ...
ارتقای کیفیت پژوهش در علوم مدیریتی: رهیافتی جامع با تاکید بر اخلاق پژوهش در دنیای پویای امروز، پژوهش به عنوان سنگ بنای پیشرفت و توسعه در تمامی حوزه ها، از جمله علوم مدیریتی، نقشی حیاتی ایفا می کند. به ویژه در محیط های دانشگاهی و علمی، که مخاطبان به دنبال درک عمیق و مستند ... ...
عنوان کتاب: سفر زندگی : داستانی الهامبخش برای پیداکردن پنج بزرگ زندگی نویسنده: جان پی. استرلکی مترجم: ستوده طاهریان گوینده: غلامرضا صادقی، محسن زرآبادی پور، معصومه عزیز محمدی، اعظم حبیبی، سورنا طاهری، کرامت رودساز فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 18 حجم کل فایل ... ...
نام کتاب : جادوی فکر بزرگ نویسنده : دکتر د.شوارتز مترجم : ژنا بخت آور فرمت : pdf ... ...