حجم فایل : 1.4 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 29
بنام خدا روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
):Thawing تعریف انجماد زدائی( افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر
از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از
انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.
دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد در حقیقت آخرین مرحله در پروسس ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ترتیب کریستالهای یخی ذوب شده و بتدریج جذب نسوج می گردند.
اگر انجماد و نگهداری سرد و خروج از انجماد بطور سریع انجام شود ، بین خصوصیات ماهی ذوب شده و ماهی تازه اختلافی نیست . در غیر اینصورت ماهی خشک ، فیبری و ارزش کیفی کمتری خواهد داشت.
خصوصیات یک انجمادزائی مناسب
1-سریع باشد:
-کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود
!
2-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل زمان صورت گیرد.
؟DRIP-
5%>!
3-جلوگیری از اتلاف بیهوده انرژی
یک تن ماهی چرب برای انجمادزدائی پس از خارج شدن از درجه برودت 30- درجه سانتیگراد برای رسیدن به 1- درجه سانتیگراد به 71380کیلوکالری انرژی نیاز دارد.؟؟؟!!!
4- توجه به روش انجماد
5- کیفیت اولیه محصول برای انجماد
6- توجه به بهداشت مکان انجمادزدائی
7- ساده وقابل اجرا باشد.
8- نیاز به نیروی کار کمتری داشته باشد.
9- هزینه کمتری داشته باشد.
چرا انجماد زدائی از
انجماد زمان بیشتری میبرد؟ روشهای انجمادزدائی conduction اساس آنها بر هدایت 1- روشهائی که
حرارت از سطح محصول به مرکز آن میباشد.
2- روشهائی که برای انتقال حرارت به درون محصول
از هدایت استفاده نمیشود که عمدتا“ برپایه الکتریک
و الکترو مغناطیس است. انجماد زدائی درهوا Still air 1- انجماد زدائی درهوای ساکن
Airblast 2- انجمادزدائی درهوای متحرک Still air 1- انجماد زدائی درهوای ساکن دراین روش ماهی یا بلوکهای منجمد را درهوای گرم ساکن(15-20درجه )
روی سطح میز قرار داده تا به تدریج به دمای محیط برسد.
-دمای محیط بیش از 20درجه نشود.
-از هوای سرد استفاده نشود.
- حدود 20 ساعت بسته به اندازه بلوک یا ماهی (با ضخامت حدود 10سانتی متر)
( ؟) زمان کاهش می یابد.TEMPERING - با عمل
- برای مصارف تجاری خوب نیست. Airblast 2- انجمادزدائی درهوای متحرک ماهی ها را روی سینی های سوراخ دار قرار داده وآنها را
روی چرخ هائی بنام ترولی TROLLYقرارداده در تونلهائی با ارتفاع کمتر از 2 متر انتقال میدهند سپس هوا روی سینی ها دمیده میشود .
سرعت هوا 8 متر برثانیه ودمای 20 درجه سانتی گراد
هوا باید اشباع از رطوبت باشد تا از...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 70 اسلاید نقش امور مشترکین در کاهش آب بدون درآمد سر فصل مطالب .1مروری کوتاه بر مفاهیم نوین درزمینه آب بدون درآمدوبالانسینگ آب .2مولفه های سیاست ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 86 اسلاید نظام بهداشتی و درمانی وتطبیقی کشور اتریش بررسی نظام بهداشتی، درمانی وتطبیقی کشور اتریش کشور اتريش در نيمکره شمالى و نيمکره شرقى در مرکز ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 47 اسلاید ناحيهبندي تصاوير تشديد مغناطيسي با استفاده از معيار آنتروپي فهرست مطالب •مقدمات و تعاريف •روشهاي ناحيهبندي •آنتروپي و مفهوم آن در ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 60 اسلاید ناقلین مهم در بهداشت محیط ونحوه کنترل آنها آفت کش ها و تجهیرات کاربردی حشرات چگونه هستند؟ حشرات یعنی جانورانی که ستون فقرات ندارند. همه ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 149 اسلاید مقدمهای بر نظام حسابهای ملی حساب های کلان اقتصاد nآمارهاي مالي دولت (GFS) Government Finance Statistics nآمارهاي پولي و مالي ... ...
عنوان کتاب: اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نویسنده: نیکلاس کار مترجم: محمود حبیبی گوینده: سید میثاق ابطحی فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 18 حجم کل فایل ها: 329 مگابایت مدت زمان پخش: 10 ساعت و 48 دقیقه زبان: فارسی توضیحات: آیا استفاده از گوگل و شبکههای اجتماعی ما ... ...