حجم فایل : 128.8 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 38
بنام خدا 1 روش های نگهداری مواد غذایی 2 بشر از ابتداي خلقت به موازات تلاش براي معاش روزانه هميشه در فکر ذخيره و نگهداري مواد غذايي هم بوده است ممانعت از بروز فساد توسط از بين بردن عوامل خارجي و داخلي و يا به تعويق انداختن رشد
آنها مي باشد. نگهداري مواد غذايي اغلب با آماده کردن آنها توأم است.
اهداف نگهداری :
از بين بردن فلور ميکروبي موجود در مواد غذائي به طور کامل و از بين بردن ميکروارگانيسم هاي پاتوژن و خطرناک
ب) جلوگيري از تکثير ميکروارگانيسم ها به طور مداوم و يا در زماني معين 3 روش حرارتی
در بین انواع روشهای نگهداری موادغذایی ، استفاده از گرما از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و از دیرباز مورد استفاده قرار گرفته است. اثر حرارتی در جلوگیری از سه نوع فساد میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی مؤثر می باشد. در رابطه با فساد میکروبی ، از بین بردن میکروارگانیسم های بیماریزا در اثر حرارت دادن و بعد از آن بسته بندی می شوند.
پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون نیز دو روش استفاده از فرایند حرارتی می باشد. 4 استریلیزاسیون :
از بین بردن کلیه میکروارگانیسمهای موجود در یک محیط را استریلیزاسیون گویند. درجه حرارت مورد استفاده در این روش حدود 110 تا 120 درجه سانتیگراد بوده و به خاطر اینکه دمای بالا سبب از بین رفتن برخی مواد مغذی غذا نیز می شود سعی بر آن است که از حرارت های بسیار بالا اجتناب شود. مقدار گرما به اندازه ایست که در مدت زمان مناسب استریل ، می تواند مقاومترین میکروب قابل رشد در غذا را نیز از بین ببرد . امروزه از این روش در فرایندهای کنسرو سازی و محصولات لبنی زیاد استفاده می شود.
پاستوریزاسیون :
این روش که توسط پاستور کشف گردید و تا کنون مورد استفاده قرار گرفته است یک فرایند حرارتی نسبتا ملایم است که معمولا در حرارتی کمتر از 100 درجه سانتیگراد صورت می گیرد . امروزه محصولات غذایی بسیاری مانند تخم مرغ ، شیر ، بستنی و دیگر مواد به این طریق نگهداری می شوند. مشکل اصلی در این روش عدم نفوذ حرارت به درون موادغذایی و امکان وجود برخی میکروب های بیماریزا در آن می باشد، به همین دلیل زمان مصرف اینگونه موادغذایی طولانی نبوده و باید در یخچال نگهداری شوند.
5 استفاده از سرما
سرما یکی از روش هایی است که بشر از قدیم با آن آشنا بوده و از آن استفاده می کرده مانند استفاده از یخچال های طبیعی و یا اطاق های سرد و همچنین گذاشتن یخ طبیعی در کنار موادغذایی تا زمانی که یخچال های امروزه پدید آمدند . سرما سبب کُند شدن یا متوقف شدن آنزیم ها و فعالیت عوامل بیولوژیک در مواد غذایی و تأثیر بر روی تکثیر میکروارگانیسم ها می شود . 6 برای نگهداری موادغذایی با این روش ، سه راه وجود دارد که عبارتست از :
استفاده از یخچال ( دمای حداکثر تا 10 درجه بالای صفر ) که برای نگهداری کوتاه مدت می باشد
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
عنوان فایل :راهنمای بیماران برای تعویض مفصل زانو نوع فایلها:PDF حجم فایل:2.59 مگابایت تعداد صفحات : 26 ص شرح مختصر:این فایل شامل اطلاعات کامل درباره جراحی تعویض مفصل زانو است. از آمادهسازیهای قبل از جراحی، مراقبتهای پس از جراحی، تمرینات ورزشی ... ...
مشخصات نویسندگان مقاله قالبهای لغزنده( مزایا و معایب روشهای اجرایی و راهبردی سیستم) احمد زئیسی دهکردی - دانشجوی کارشناسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردعلی ذبحی - دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردرسول عامری - دانشجوی معماری از دانشگاه آزاد ... ...
نام فایل : دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی – پیدازادان و نهاندانگان فرمت : .ppt تعداد صفحه/اسلاید : 23 حجم : 1 مگابایت دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی – پیدازادان و نهاندانگان دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی – پیدازادان-نهاندانگان- نظریه متامورفوز از انگلر درمورد منشا ... ...
خرید و دانلود pdf کتاب آموزش زبان عربی Read and Speak Arabic for Beginners, Third Edition از این کتابای خوشگل داشته باشید نخواین هم عاشق زبان عربی میشید فایل کتاب اورجینال هست. 114 صفحه از لینک سایت امازون که داخل پست قرار گرفته با کلیک بر روی Look Inside میتوانید نمونه ... ...
بِحارُالاَنوار الجامِعَةُ لِدُرَرِ أخبارِ الأئمةِ الأطهار مشهور به بحارالانوار، مفصلترین مجموعه حدیثی شیعه است که با نظارت علامه مجلسی تألیف شده است. تألیف این کتاب که مجموعهای از آموزهها و تعالیم شیعه است، بیش از ۳۰ سال طول کشیده و گروهی از شاگردان علامه مجلسی او را در ... ...
دانلود جزوه تاسیسات مکانیکی_ طباطبائی خلاصه شده 8 ص تایپ شده PDF فهرست مطالب: فصل ۱: راههای انتقال گرما فصل ۲: طرز کار سیستم حرارتی مرکزی انواع سیستم های حرارتی مرکزی چگونگی ورود هوا به داخل ساختمان ظرفیت حرارتی ابگرمکن ذخیره آب منبع آبگرمکن ها انواع سیستم های ... ...
پاورپوینت درباره بازهای قوی و ضعیف، داروهای اسیدی و بازی(صفحات 28 تا32 کتاب شیمی 3 ) همراه با ارائه کامل درس در پاورپوینت مخصوص تدریس سر کلاس مشخصات فایل: فرمت فایل: پاورپوینت powerpoint ،تایپ شده( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلایدها: 33 اسلاید مخصوص پایه ... ...