حجم فایل : 767.5 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 18
روش های تشخیص تقلبات شیر تعریف شیر: محصول ترشح پستانی بدون آنکه چیزی به آن افزوده و یا از آن گرفته باشند و فاقد آغوز باشد. هر گونه دخل و تصرفی در شیر تقلب محسوب می شود. تقلبات مربوط به دخل و تصرف در ترکیبات شیر مشخصات فیزیکوشیمیائی شیر اسیدیته pH وزن مخصوصC ° 15 نقطه انجماد
D ° 16 – 14 8/6 – 6/6 033/1- 028/1 g/cm3 H°555/0- تا 530/0- نسبت کازیین، پروتیین های سرم، ازت غیر پروتئینی به ازت کل کازئین پروتئین های سرم ازت غیر پروتئینی
78 % 17 % 5 % نسبت ترکیبات اصلی شیر ((Vieth’s ratio لاکتوز پروتئین خاکستر
13 9 2 اجزاء ترکیبی شیر آب چربی پروتئین لاکتوز املاح 87 % 5/4 – 8/2 % 2/3 – 8/2 % 6/4 – 2/4 % 8/0 – 7/0 % تشخیص و تعیین آب افزوده شده به شیر 1- تعیین وزن مخصوص شیر
ا لف- بوسیله ترمولاکتوز دانی متر
ب- پیکنومتر
2- تعیین نقطه انجماد
الف- کریوسکوپ اتوماتیک یا دستی
ب- اکومیلک E-co-milk در صورت افزودن آب به تنهائی به شیر وزن مخصوص کاهش می یابد و بدلیل کاهش غلظت نمک ها و لاکتوز نقطه انجماد به سمت نقطه انجماد آب نزدیک میشود. محاسبه:
انجماد شیر مشکوک – انجماد شیر شاهد
درصد آب اضافی = 100 ×
انجماد شیر شاهد تشخیص آب نمک در شیر به منظور پنهان کردن آب اضافی و تنظیم دانسیته و نقطه انجماد صورت میگیرد میزان نمک شیر بصورت طبیعی 09/0 درصد است تشخیص:
- چشائی و ایجاد طعم شور
- روش کیفی سریع: 5 میلی لیتر نیترات نقره، 34/1 گرم در لیتر، چند قطره کرمات پتاسیم 5% با یک میلی لیتر نمونه شیر مشکوک. پدیدار شدن رنگ زرد دلیل وجود نمک – در صورت ظهور رنگ قهوه ای آجری شیر فاقد نمک اضافی است روش کمی: 10 کرم شیر + 10 میلی لیتر آب مقطر + 1 میلی لیتر کرمات پتاسیم
مخلوط فوق با نیترات نقره 1/0 نرمال تا پیدایش رنگ قرمز آجری تیتر شود محاسبه:
85/5 × میلی لیتر نیترات نقره 0/1 نرمال
درصد آب اضافی =
وزن نمونه تشخیص گرفتن چربی یا خامه گیری از شیر کامل وزن مخصوص شیری که بطور کامل چربی آن گرفته شده باشد 033/1 تا 035/1 است. روش تشخیص: الف: تعیین وزن مخصوص ب: تعیین میزان چربی و مقایسه آن با میزان چربی دامداری یا مرکز جمع آوری شیر روش اندازه گیری چربی: روش ژربر، میلکوتستر، میلکواسکن، اکومیلک مطابق دستور کار تشخیص شیر باز ساخته یا شیر خشک در شیر این گونه تقلب به دلیل اقتصادی نبودن بندرت انجام می شود. در کشور ما بدلیل قاچاق شیر خشک عراقی متاسفانه خیلی اتفاق می افتد تشخیص سریع الف: وجود کف در نمونه . کنترل با میله شیشه ای ب: آزمایش صافی . عبور شیر مخلوط با شیر بازساخته از صافی بسیار بکندی صورت میگیرد پ: آزمون فسفاتاز: تغییر رنگ آبی به دودی در نهایت رنگ قهوه ای د...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 86 اسلاید نظام بهداشتی و درمانی وتطبیقی کشور اتریش بررسی نظام بهداشتی، درمانی وتطبیقی کشور اتریش کشور اتريش در نيمکره شمالى و نيمکره شرقى در مرکز ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 47 اسلاید ناحيهبندي تصاوير تشديد مغناطيسي با استفاده از معيار آنتروپي فهرست مطالب •مقدمات و تعاريف •روشهاي ناحيهبندي •آنتروپي و مفهوم آن در ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 60 اسلاید ناقلین مهم در بهداشت محیط ونحوه کنترل آنها آفت کش ها و تجهیرات کاربردی حشرات چگونه هستند؟ حشرات یعنی جانورانی که ستون فقرات ندارند. همه ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 149 اسلاید مقدمهای بر نظام حسابهای ملی حساب های کلان اقتصاد nآمارهاي مالي دولت (GFS) Government Finance Statistics nآمارهاي پولي و مالي ... ...
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل: pptx (قابل ویرایش و اماده پرینت ) تعداد اسلاید : 70 اسلاید نقش امور مشترکین در کاهش آب بدون درآمد سر فصل مطالب .1مروری کوتاه بر مفاهیم نوین درزمینه آب بدون درآمدوبالانسینگ آب .2مولفه های سیاست ... ...
عنوان کتاب: اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نویسنده: نیکلاس کار مترجم: محمود حبیبی گوینده: سید میثاق ابطحی فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 18 حجم کل فایل ها: 329 مگابایت مدت زمان پخش: 10 ساعت و 48 دقیقه زبان: فارسی توضیحات: آیا استفاده از گوگل و شبکههای اجتماعی ما ... ...