حجم فایل : 87.6 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 32
تغذیه در دیابت
دیابت:
بیماری دیابت یک نوع اختلال در سوخت و ساخت بدن است به طوریکه بدن در این اختلال قادر به استفاده کامل از قند نمی باشد.
انواع دیابت:
-دیابت نوع 1
- دیابت نوع 2
دیابت یک بیماری خاموش ولی پیشرونده است. ممکن است فرد دیابتی سالها از ابتلا خود بی خبر باشد.
پرخوری، تشنگی، کاهش وزن و پرادراری اولین علائم دیابت هستند.
دیابت یک بیماری پیشرونده است که به تدریج تقریبا تمامی بافتهای بدن را درگیر میکند
دلایل یا عوامل خطر ابتلا به دیابت چاقی به خصوص چاقی شکمی
کم تحرکی
سابقه فامیلی دیابت
سابقه دیابت بارداری
سن
اصول کنترل دیابت
استراتژی های بهبود شیوه زندگی:
تغذیه متعادل
تحرک کافی و سطح فعالیت بدنی مناسب
کنترل استرس اهمیت رژیم غذایی در کنترل دیابت تامین نیازهای روزانه به انرژی و مواد مغذی به همراه :
کنترل قند خون
کنترل وزن
کنترل چربی خون
کنترل فشار خون هدفها
حفظ گلوكز خون نزديك به محدوده طبيعي
حفظ ليپيدهاي خون نزديك به محدوده طبيعي
حفظ و نگهداري وزن بدن در محدوده مطلوب
تنظيم زمان مصرف وعدهها و ميان وعدهها به منظور پيشگيري از تغيير گلوكز خون در افرادي كه نياز به دارو دارند
پيشگيري و درمان عواقب مزمن ديابت مانند بيماريهاي كليوي، فشارخون بالا و بيماريهاي قلبي عروقي.
درمان تغذیهای در بیماری دیابت مشابه رژیم غذایی عادی متکی به انرژی کافی برای فعالیت بدنی و حفظ وزن در حد مطلوب و نیز تامین کربوهیدرات، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین کافی است.
در حال حاضر عقیده بر این است که دستورات غذایی بیماران دیابتی نیز از نظر کیفی و کمی با آنچه برای یک فرد غیر دیابتی مطلوب است نزدیک باشد. دستورات غذایی
انرژی: به طور کلی در توصیه رژیم غذایی بیماران دیابتی از همان روش به کار رفته برای رژیم غذایی عادی استفاده می شود.
رژیم غذایی باید حاوی انرژی کافی برای انجام فعالیت های روزمره و در عین حال حفظ وزن بدن در حد مطلوب باشد. پروتئین: رژیم های غنی از پروتئین نقش مهمی در پیشگیری از ناراحتی های عصبی دارند که اغلب بیماران دیابتی به آن مبتلا می شومند.
غذاهای پروتئینی منابع خوب ویتامین گروب ب می باشند. کمبود ویتامین های گروه ب نقش مهمی در ابتلا به اختلالات عصبی دارد.
دریافت پروتئین های حاوی چربیهای اشباع ( نظیر لبنیات پرچرب و گوشت قرمز) را محدود نماید
کربوهیدرات: میزان کل کربوهیدرات مصرفی و همچنین کل انرژی دریافتی روزانه عوامل تعیینکنندهتری نسبت به نوع کربوهیدرات مصرفی هستند. با این وجود بهتر است از کربوهیدرات هایی که شاخص گالیسمیک پایین تری دارند استفاده شود.
ضروری است تا کربوهیدرات مصرفی روزانه در 3 وعده غذایی اصلی و 2 تا 4 میان وعده تقسیم شود. معمولا میانوعده آخرشب ( نظ...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
خصوصیات محصول منابع فارسی و انگلیسی دارد. ارجاع و پاورقی استاندارد دارد. رفرنس دهی استاندارد دارد. کاملترین در سطح اینترنت دارای تحقیقات انجام شده داخلی و خارجی فرمت : DOC تعداد صفحات : 35 بخشی از متن: تعریف رضایت از زندگی عبارت است از: نگرش مساعد فرد به زندگی خود ... ...
نرم افزار خزانه داری_1510226104_1689_1864_1927.zip نرم افزار خدمات تعميرگاهي خودرو_1510226160_1689_1864_1583.zip نرم افزار دارایی های ثابت_1510226200_1689_1864_1832.zip نرم افزار کنترل کیفیت_1510226233_1689_1864_1042.zip نرم افزار ... ...