مرجع دانلود پاورپوینت های درسی

دانش امروز، فناوری فرداست. ادوارد تِلِر

پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها


پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها

حجم فایل : 210.1 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 26
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها Abstract:
Probiotics(Greek:for life) are commonly defined as mono- or mixed cultures of live microbes that, when applied to animal or human, possess a beneficial effect on health of the host. These beneficial effects include disease treatment and prevention as well as improvement of nutrients digestion and absorption. Probiotic microorganisms are generally, Iaictic acid bacteria (LAB) including Lactobacillus acidophilus,L.casei, L.plantarum, and L.rhamnosus .
However, use of other bacterial species such as Bacillus and Bifidobacterium spp. as probiotic strains has also been described in several commercial products. This article intends to present an up-to-date version regarding probiotics, strains currently used and helath benefit obtained from their consumption.
Key words: probiotics, Iactobacilli, Iactic acid bacteria, beneficial effect. موارد استفاده از پرو بیوتیک ها: مقدمه اصطلاح "پروبیوتیک ها" برای نخستین بار از سوی lilley و still well (1965) به معنای مواد محرک رشد دیگر میکروارگانیسم ها مطرح گردید. مفهوم این اصطلاح پیوسته در حال بررسی بوده که در نهایت به یک عامل میکروبی زیست پذیر محدود شده که با استفاده برای انسان یا حیوان اثرات مفیدی بر میزبان از طریق بهبود موازنه میکروفلور طبیعی نشان می دهد. بر مبنای این مفهوم عباراتی دیگر نظیر باکتری های "خودی","مفید" و "سالم" برای پروبیوتیک ها معمول شده است. زنجیره پروبیوتیک ها: بطور خاص ارزیابی سلامت یک زنجیره پروبیوتیک پیشنهاد شده یا پذیرفته شده شامل موارد زیر می شود:
1) قابلیت سلولها برای تولید متابولیت ها و آنزیم ها
2) تجمع آنها(یا خاصیت چسبندگی)
3) عوامل تاثیر گذار بر ماندگاری و بقاء زنجیره پروبیوتیک ها
4) واکنش با میزبان علی الخصوص در شرایط بیماری زایی.
در گروه LAB گروه Lactobacillus بیشتر به صورت پروبیوتیک ها مورد توجه قرار می گیرند. این گروه دارای خواص و ویژگیهای قابل ملاحظه ای بوده که با عنوان ارگانیسم های پروبیوتیکی موثر با
استفاده فراوانی همراهند. این مشخصه ها عبارتند از:
1)چسبندگی کافی به سلول های مخاطی روده برای کاهش یا پیشگیری از تجمع پاتوژن ها
2) رشد رقابتی
3)تولید متابولیت ها برای بازدارندگی فعالیت پاتوژن ها یا نابود کردن آنها
4)خاصیت غیر پاتوژنی.
به تازگی استفاده از LAB اصلاح شده ژنتیکی (GM_LAB) برای افزایش کیفیت , بافت, طعم و بوی فرآورده ها ی غذایی نظیر آبدوغ و ماست توصیه شده است.
Table 1. Microbial probiotics and their safety status
Organism Infection potential
Lactobacillus Mainly nonpathogens, a few opportunistics reported in AIDS p...


مبلغ واقعی 23,824 تومان    20% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 19,059 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 88

دیدگاه های کاربران (0)

لطفا برای ارتباط با پشتیبانی از قسمت تماس با ما و ایمیل استفاده نمایید

فروشگاه پاورپوینت فایل اوکی © 2023-1402

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما