حجم فایل : 223.8 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 41
بسمه تعالی
بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی: مقدمه و تاریخچه امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب می شود و برای نگهداری، محافظت، اطلاع رسانی ، بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در حال حاضر بسته بندی آن چنان اهمیت دارد که زندگی بدون آن قابل تصور نیست و در حقیقت بسته بندی ضرورت زندگی مدرن است .
انسان رقبای بسیار ی در مصرف مواد غذایی موجود در جهان دارد . حیوانات - عمدتا جوندگان و حشرات – میکروارگانیسم ها (کپکها ، مخمر ها ، باکتریها ) در طول مراحل داشت برداشت ، فرآیند ذخیره سازی، حمل و نقل و فروش باعث ایجاد ضایعات قابل توجهی در مواد غذایی می شوند . بنابراین تهیه و تدارک یک ماده غذایی خوب و سالم و جلوگیری از ضایعات آن برای صنایع و اقتصاد ملی بسیار ضروری است و بسته بندی نقش موثری در کاهش ضایعات و حفظ سلامت مصرف کنندگان دارد . ضرورت تهیه و ذخیره سازی مواد غذایی مورد نیاز ارتش در جنگهای مختلف نیز یکی از دلایل توسعه صنعت بسته بندی است .
تعاریف و مفاهیم بسته بندی بسته بندی علاوه بر نقش نگهداری نقش دیگری نیز برعهده دارند .
تعاریف مختلفی از بسته بندی :
سیستم اختصاصی آماده سازی کالا جهت حمل و نقل ، توزیع ، ذخیره سازی ، فروش و مصرف نهایی
وسیله ای مطمئن جهت تحویل سالم محصول به مصرف کننده نهایی در شرایط مناسب و با حداقل هزینه
فعالیتی صنعتی – اقتصادی ( تکنو آکونومیک ) با هدف به حداقل رساندن هزینه های تحویل و افزایش فروش بطور کلی بسته بندی مواد غذایی دارای دو عملکرد اصلی است : الف ) حفاظت ماده غذایی و افزایش زمان ماندگاری
ب) آکاهی رسانی و تبلیغ محصول در نقطه فروش
بنا به دلایل فوق گرایش تولید کنندگان به بسته بندی افزایش پیدا کرده است :
بسته بندی به عنوان عامل تحریک کننده مشتری جهت خرید محصول محسوب می شود.
بسته بندی تصویری از محصول ارائه می دهد .
بسته بندی نقش یک پیغام را بازی می کند . هنگام انتخاب نوع بسته بندی مواد غذایی باید ویژگیهای زیر را در نظر داشت : 1- غیر سمی برای ماده غذایی 2- محافظت بهداشتی 3-محافظت مواد مغذی
4- محافظت در مقابل نور 5- محافظت در برابر فشار های مکانیکی
6-محافظت در برابر گاز و بو 7- سهولت باز شدن
8- قابلیت چاپ پذیری 9- هزینه کم 10- اندازه و شکل مناسب و زیبا
11- قابلیت استفاده مجدد 12- نداشتن آثار مخرب زیست محیطی
13- قابلیت دربندی مناسب 14- حمل و نقل آسان ویژگیهای بسته بندی فرآورده های لبنی بسته بندی باید کم هزینه و مقرون به صرفه باشد.
استفاده آسان با قاشق و چاقو برای این محصولات ضروری می باشد .
اطلاعات مناسب و کافی از طریق بسته بندی به مشتری منتقل شود .
مواد بسته بندی باید نسبت به چربی و روغن نفوذ پذیر بوده و مانع مناسبی برای خروج رطوبت باشد .
در اکثر مواردماده بسته بندی باید...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
توضیحات : پاورپوینت درس نهم عربی متن هایی درباره بهداشت (نُصوصٌ حَوْلَ الصِّحَّةِ) در 23 اسلاید همراه با حل تمارین و ترجمه درس منطبق با کتاب درسی عربی نهم شامل دوفایل : یک فایل پی دی اف و یک فایل pptx قابل ویرایش فهرست مطالب : کلمات جدید متن و ترجمه متن اصلی ... ...
نام فایل : مديريت تغییر فرمت : .ppt تعداد صفحه/اسلاید : 48 حجم : 3 مگابایت Khalatbari – Behzad – MDShiraz university of Medical scienceمديريت تغییريا تغيير يا مرگ !هیچ تغییری بی حكمت نیست .در جستجوي افراد پذيراي تغيير باشيد و با آنها هم پيمان باشيد.نابرده رنج تغيير ... ...
عنوان کتاب: چگونه مثل یک بیلیونر فکر کنیم نویسنده: دونالد جی ترامپ مترجم: الهام شریف فرمت فایل ها: mp3 تعداد فایل ها: 24 حجم کل فایل ها: 181 مگابایت مدت زمان پخش: 3 ساعت و 40 دقیقه زبان: فارسی توضیحات: «در دنیایی که بیش از شش میلیارد جمعیت دارد، فقط پانصد و هشتاد ... ...
قسمتی از متن.......... •انتقال هورمونها در خون: هومونهای محلول در آب (پپتیدی و کاتکول آمینها) در پلاسما حل می شوند و از محل سنتز به بافتهای هدف انتقال می یابند. •هورمونهای استروئیدی و تیروئید غالبا چسبیده به پروتئینهای پلاسما گردش می کنند و تا زمانیکه از پروتئینهای ... ...