حجم فایل : 831.4 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 28
به نام خالق زیباییها ”اثر افزودن فیبر رژیمی برروی خواص تغذیه ای محصولات غلات“ مقدمه محصولات غلات (نان ، بیسکویت ، کیک و کلوچه ...) از مشهورترین محصولاتی هستند که در میان تمام طبقات جامعه به طور نزدیک مصرف می شوند .
بنابراین این محصولات باید کاملا طبیعی ، با کیفیت تغذیه ای خوب وبا قیمتی که در حد توان تمام قشرهای جامعه باشد ، عرضه شود. بیشتر محصولات غلات امروزه به عنوان منبعی برای بالابردن ارزش تغذیه ای ، جهت ایجاد تنوع به کار می روند.
فیبرهای رژیمی نقش بسیار مهمی در تغذیه ایفا می کنند.
این فیبرها شامل سلولز ، همی سلولز،لیگنین، صمغ و موسیلاژ هستند.
فیبر رژیمی تشکیل شده از فیبر رژیمی کل total dietary fiber) ) که به دسته زیر تقسیم می شوند :
1- فیبرهای محلول (SDF ) مشهورند در بالابردن فشار خون
2- فیبرهای غیر محلول (IDF ) مشهورند در کاهش خطر سرطان کولون منابع متنوع از فیبرها جهت استفاده در غذاهای مختلف برای بالابردن محتوای فیبر آنها به دست آمده است.
این منابع شامل سبوس گندم ، جو ، جو دوسر ، برنج وذرت است
اخیرا مطالعات نشان داده استفاده از پس مانده تقطیر نارگیل به عنوان یک منبع فیبر رژیمی در آماده سازی کیک و کلوچه بدون تأثیر بر روی خصوصیات ارگانولپتیکی محصول می تواند مورد استفاده قرار گیرد. تعریف فیبر رژیمی : بخش های خوراکی گیاهان یا کربوهیدراتهای مشابه که کاملا مقاوم به هضم وجذب در روده کوچک ولی قابل تخمیر جزئی در روده بزرگ هستند.
تعریف شیمیایی: به گروهی از پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای ولیگنین اطلاق می شود.
فیبرها براساس قابلیت انحلال در آب به دودسته تقسیم می شوند:
1- فیبر رژیمی محلول پکتین ، صمغ ، موسیلاژ و پنتوزان
2- فیبر رژیمی غیر محلول سلولز ، همی سلولز و لیگنین
مروری برمطالعات پیشین 1981 پروتئین سبوس برنج و ارزش پتانسیلی اجزای سبوس برنج
1983 اثرات طبیعی فیبر خام بر روی قابلیت هضم ماده خشک ، پروتئین و آمینو اسیدها
1988 مقایسه خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و پخت فیبر سیب با سبوس گندم و جو دوسر
1990 خصوصیات سبوس برنج به عنوان یک ماده غذایی
1995 آنزیمها در صنعت نانوایی
1996 بررسی جنبه فیزیکوشیمیایی ، نقش فیزیولوژیکی و اهمیت تغذ یه ای وتکنولوژیکی فیبر رژیمی
1998 اثرات ß – گلوکان اجزای جو در نانهای پرفیبر وپاستا
2000 خصوصیات functional فیبر رژیمی سبوس برنج
اثرات مثبت افزودن فیبر به محصولات غلات 1- کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی
2- کاهش ابتلا به دیابت از طریق کاهش وزن بدن
3- بهبود نرمی نان ، کیک و سایر محصولات غلات از طریق افزایش ظرفیت نگهداری آب<br...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
خصوصیات محصول منابع فارسی و انگلیسی دارد. ارجاع و پاورقی استاندارد دارد. رفرنس دهی استاندارد دارد. کاملترین در سطح اینترنت دارای تحقیقات انجام شده داخلی و خارجی فرمت : DOC تعداد صفحات : 35 بخشی از متن: تعریف رضایت از زندگی عبارت است از: نگرش مساعد فرد به زندگی خود ... ...
نرم افزار خزانه داری_1510226104_1689_1864_1927.zip نرم افزار خدمات تعميرگاهي خودرو_1510226160_1689_1864_1583.zip نرم افزار دارایی های ثابت_1510226200_1689_1864_1832.zip نرم افزار کنترل کیفیت_1510226233_1689_1864_1042.zip نرم افزار ... ...