مرجع دانلود پاورپوینت های درسی

دانش امروز، فناوری فرداست. ادوارد تِلِر

تغذیه ورزشی


تغذیه ورزشی

حجم فایل : 1.9 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 147
بنام يگانه هنرمند هستي تغذیه ورزشی برای رسیدن به اوج اجرا تغذیه ستون است
اوج اجرا ما از آنچه مي خوريم ساخته مي شويم. غذا مستقيما در رابطه با سلامت شخص بوده و سلامت اشخاص تامين كننده سلامت جامعه است.
در همين رابطه است كه آموختن تغذيه بسيار مهم است زيرا افراد از اين طريق خواهند آموخت كه چگونگي مواد غذايي خود را انتخاب نمايند و با چگونه با پول كم غذاي مقوي و سالم تهيه نمايند چگونه عادات بد غذايي را به عادات كم غذايي تبديل كنند. علم تغذيه عبارتست از : رساندن مواد غذايي به بدن به مقادير مناسب و انتخاب انواع مواد غذاها بنحوي است كه احتياجات روزانه انسان به عوامل مغذي برآورده شود. کارهایی که مواد غذایی انجام می دهد به شرح زیر است:
متابولیسم پایه
حداقل میزان انرژی که برای زنده ماندن لازم است که صرف (اندام‌های حیاتی، قلب، ریه، دستگاه عصبی، کلیه‌ها، کبد، روده، اندام‌های جنسی، ماهیچه‌ها و پوست)
است.
برآورد میزان سوخت و ساز پایه(از سازمان بهداشت جهانی)









مقدار نیازهای روزانه انرژی به نسبت کالری در سنین و شرایط مختلف فیزیولوژیکی
در زنان کمترین کالری دریافتی 1200 در مردان 1500 اگر از این مقدار کمتر باشد آسیب زا است مواد غذایی به دو دسته تقسیم می شوند :

طبقه بندی عوامل مغذی بر اساس کاربردآنها در بدن عوامل مغذی که در بدن تولید نمیشوند (مواد غذایی ضروری) 1- کربو هیدرات ها :گلوگز
2- چربیها :اسید لینولیک و اسید لینولنیک
3- پرتئینها :اسید امینه لوسین ،ایزولوسین ،لیزین ،والین،متونین ،فنیل الانین تره اونین ،ترپتو فان و (هستیدین و آرژانین برای کودکان )
4-عناصر معدنی :کلسیم فسفر سدیم پتاسیم گوگرد کلر منیزیوم اهن مس سلنیوم روی منگنز کبالت مولیبدنیوم ید فلوروکروم
5-ئویتامین ها ADKECتیامینB1 رایبو فلاوینB2 نیکوتین امید K2پیرو دو کسین B6 بیوتین اسید فولیک اسید پنو تنیکK3 و کوبلامین B12
6 – آب كربوهيدراتها و نقش آنها در تغذيه
ارتباط كربوهيدراتهاي با فعالیت های ورزشي قندها مهمترین و ارزانترین منبع انرژی اند
90% انرژی ← کشورهای فقیر
55% انرژی ← کشورهای غنی
70 – 60% کالری مورد نیاز روزانه ازخوردن مواد قندی تامین می گردد.
ورزشکاران 60تا 65 درصد اگر درگیر تمرینات وامنده سازباشند 65 تا 70 درصد .
350– 150گرم مواد قندی ← در وعده های غذایی موجود است.(3/5 گرم به ازای هر کیلو گرم وزن بدن) هضم کربوهیدراتها: در دهان (پتیالین و امیلاز )، معده (اسید معده )و روده باریک انزیم (لاکتاز و سو کراز )
صورت می گیرد.
گلوکز (دکستروز ،قند خون ،یا قندانگور )در هنگام ورود به خون سه سرنوشت دارد:
1) به عنوان منبع انرژی اکسید می شود.
2) به گلیکوژن ذخیره می شود.
3) به چربی تبد...


مبلغ واقعی 18,824 تومان    20% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 129

دیدگاه های کاربران (0)

مبانی نظری و پیشینه تحقیق رضایت از زندگی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق رضایت از زندگی

خصوصیات محصول منابع فارسی و انگلیسی دارد. ارجاع و پاورقی استاندارد دارد. رفرنس دهی استاندارد دارد. کاملترین در سطح اینترنت دارای تحقیقات انجام شده داخلی و خارجی فرمت : DOC تعداد صفحات : 35 بخشی از متن: تعریف رضایت از زندگی عبارت است از: نگرش مساعد فرد به زندگی خود ... ...

آموزش نرم افزار همکاران سیستم

آموزش نرم افزار همکاران سیستم

نرم افزار خزانه داری_1510226104_1689_1864_1927.zip نرم افزار خدمات تعميرگاهي خودرو_1510226160_1689_1864_1583.zip نرم افزار دارایی های ثابت_1510226200_1689_1864_1832.zip نرم افزار کنترل کیفیت_1510226233_1689_1864_1042.zip نرم افزار ... ...

لطفا برای ارتباط با پشتیبانی از قسمت تماس با ما و ایمیل استفاده نمایید

فروشگاه پاورپوینت فایل اوکی © 2024-1403

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما