حجم فایل: 704 کیلوبایت
نوع فایل: پاورپوینت
تعداد اسلاید ها: 56 اسلاید
توضیحات:
بنام خدا
اصول تهیه و برنامه ریزی انواع رژیمهای غذایی بیمارستانی
رژیم غذایی بیمارستانی (Hospital diet): تعریف : رژیمی است که به بیماران بستری داده می شود
انواع متداول :رژیمهای روتین بیمارستانی عبارتند از : رگولار ، رژیم مایع و رژیم نرم رژیم غذایی رگولار : راهنمای برنامه ریزی :
باید با توجه به شرایط بالینی بیمار رژیم غذایی وی از تمامی گروههای اصلی غذایی ( نان و غلات ، شیر و فراورده ها ، گوشت ، حبوبات ، سبزیجات و میوه ها ) در حد تامین نیازهای غذایی روزانه تشکیل شده باشد.
موارد تجویز : برای سهولت در تغذیه بیماران در بیمارستان تجویز می شود ولی در درمان غذایی بیماران کاربرد ندارد
بعضی ازمهمترین علل تغییر در کیفیت و کمیت رژیم غذایی رگولار : لزوم تغییر در قوام و غلظت غذاهای مصرفی مانند استفاده از رژیم غذایی نرم ( آسیبهای فک ، دهانی و...) ، موارد کاربرد رژیم مایع رقیق یا غلیظ ( دیسفاژی )
لزوم افزایش یا کاهش در محتوای انرژی غذایی مصرفی ؛ مانند استفاده از رژیم غذایی پرکالری یا کم کالری
تغییر در میزان مصرف یک یا چند ماده مغذی مانند استفاده از رژیم غذایی پرپروتئین ( سوختگی ، فقر پروتئینی و...)یا کم سدیم ( هیپرتانسیون )
افزایش یا کاهش مواد غذایی پرحجم ، مانند کاربرد رژیم غذایی محدود از فیبر یا پر فیبر
تغییر در تعداد وعده های غذایی ( حالات بالینی که منجر به بی اشتهایی توام با افزایش نیاز بدن به مواد مغذی می شود.
نمونه ای از رژیم غذایی رگولار : گروه شیر : 2 لیوان روزانه
گروه گوشتها : 120 گرم گوشت پخته شامل انواع گوشت یا 60 گرم انواع گوشتهای پخته ، 30 گرم پنیر ، یک فنجان حبوبات پخته
گروه سبزیجات : 200-100 گرم سبزیجات برگ سبز یا زرد ( حاوی ویتامین A ) ، سه استکان سالاد فصل
گروه میوه ها : 2 تا 3 واحد از میوه ها ( حتما یک واحد از منابع غنی از ویتامین C باشد )
گروه نان و غلات : 3 تا 6 واحد ( هر واحد نان 30 گرمی ، هر واحد غلات پخته شامل یک فنجان
برای افزایش انرژی دریافتی ، می توان از کره ، انواع بیسکویتها یا روغن زیتون یا روغنهای مایع در تهیه و طبخ غذا استفاده کرد.
رژیم غذایی نرم مشخصات رژیم غذایی نرم دارای بافت نرم
راحت برای جویدن
سهل الهضم
فاقد فیبر یا بافت خشن
فاقد ادویه و چاشنی زیاد
اهداف کاربردی: تامین مواد مغذی مورد نیاز بیمار با توجه به محاسبه نیاز های متابولیکی ، میزان تحمل و علائق غذایی بیمار
تهیه غذای آسان برای جویدن و راحت برای هضم
استفاده از مواد غذایی که حتی الامکان ایجاد نفخ و گاز در دستگاه گوارش نمی کنند
تهیه غذایی که دارای کمترین مقدار باقیمانده در دستگاه گوارش می باشد.
کفایت تغذیه ای : دارای قابلیت تامین کلیه نیازهای تغذیه ای بیمار ؛ درصورت لحاظ کردن موارد ذ یل:
برنامه ری...
مبلغ واقعی 25,000 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 20,000 تومان
برچسب های مهم
دانلود پاورپوینت نامه نگاری قسمتی از متن.... عناوین موضوعات کارگاه نامه نگاری و مکاتبات اداری آشنایی با تقسیم بندی نامه ها ریخت شناسی نامه ها شیوه نگارش نامه ها انواع نامه های اداری و مراحل تهیه آنها اصطلاح شناسی مکاتبات اداری نامه ها و شکایات حقوقی اسناد و نوشته های ... ...
این مجموعه مناسب برای هنرجویان هنرستان های فنی و کاردانش و همچنین هنرجویان سازمان فنی و حرفه ای و سایر آموزشگاه ها جهت آمادگی آزمون می باشد فایل های داخل این مجموعه : مجموعه ی 1125 سوال چهارگزینه ای در خصوص برق صنعتی درجه 1و2 و تابلو برق فنی حرفه ای با کلید هفتصد ... ...
با POCKET OPTION یک معاملهگر حرفهای شوید یک پلتفرم معاملاتی قابل اعتماد برای همه هر معاملهگری میخواهد تا در بهترین شرایط سود ببرد و نمیخواهد نگران امنیت وجوه شخصی خود باشد. اولین کار واضحی که یک معاملهگر مبتدی انجام میدهد بررسی سایتهای مختلف معامله آنلاین ... ...
افسردگی چیست و چرا اهمیت دارد؟ افسردگی یک حالت خلقی شامل بیحوصلگی و گریز از فعالیت یا بیعلاقگی و بیمیلی است و میتواند بر افکار، رفتار، احساسات و خوشی و تندرستی یک فرد تأثیر بگذارد. افراد افسرده هم میتوانند احساس ناراحتی، اضطراب، پوچی، ناامیدی، درماندگی، بیارزشی، ... ...
مدل تعالی بنیاد مدیریت کیفیت اروپا (EFQM یا European Foundation for Quality Management Excellence Model)، یک چارچوب خودارزیابی برای اندازهگیری نقاط قوت و زمینههای بهبود سازمان در کل فعالیتهای آن است. اصطلاح “تعالی” به این دلیل استفاده میشود که مدل تعالی بر آنچه سازمان ... ...