حجم فایل : 77.4 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 35
بنام خدا فرایند تولید سوسیس و کالباس
ساخت انواع سوسیس در ایران: تولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد. ساخت سوسیس معمولی و سوسیس آلمانی: در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می باشد. روش تهیه و ساخت: برای ساخت سوسیس ها ابتدا مقدار گوشت توسط ؟؟؟ داخل کاسه کوته که در حال چرخش است ریخته می شود و همراه با آن 5/12gr برای 100 kg گوشت نیتریت سدیم به آن اضافه می گردد. و بعد از 1دقیقه الیاف گوشت کاملاً خرد شد و نمک و سدیم و فسفات و سایر مواد افزودنی به آن اضافه می کنند و یک سوم یخ را به فارش اضافه کرده بلافاصله مقدار روغن را درون کوته ریخته و بعد از چند دور سایه مواد را اضافه کرده و در ادامه دو سوم بقیه یخ را به روی فارش ریخته و سپس اسیداسکوربیک و (G.D.L) را وارد می نمایند و در اواخر عمل کوتزیراسیون نیز مقدار تخم مرغ (زرده) را به آن اضافه نمود و پس از کی دور تیغه، فارش آماده شده را درون واگن تخلیه می نمایند. افزودن تخم مرغ به فارش موجب امولسیونه شدن فارش می گردد.
غیر فرآورده های گوشتی را فارش می گویند. امولسیون: 1- ذرات چربی در آب
2- ذرات چربی در پروتئین
روش ساخت سوسیس خام (خشک)
ابتدا مقداری لازم از گوشت گوساله را به قطعات کوچک خرد و پس با دستگاه مالش دهنده همراه با نمک و ادویه مخلوط و نمک سود می کنند و بعد از 24 ساعت دسینی های مخصوص پهن کرده و توسط چرخ گوشت خرد و آماده تولید می کنند. فارش سوسیس خام را بر اساس روش عمومی تولید لوته لیزاسیون نموده وپس از پرکردن آنها در روده های طبیعی و یا پوشش های مصنوعی به اتاق های مخصوص منتقل کرده و روی میله ها آویزان می کنند تا به مدت 24 ساعت نگاهداری و خشک شود تا رطوبت سطحی از سطح
سوسیس ها خارج شده و رنگ بهتری به خود می گیرد و آنها را به اتاق های دیگر که دارای حرارت 15-12 و رطوبت 70-65 درجه است منتقل کرده و به مدت 36-24 ساعت آن ها را نگه داری می کنند. سوسیس کوکتل: دو نوع کوکتل ساده (بدون دود) و دودی تولید می شود. دودی کردن سوسیس توسط اتاق پخت انجام می گرفت زیرا هنوز دود رایج نشده بود. فارش آماده را توسط دستگاه فیله و اکیوم داخل روده های طبیعی یا پوشش های مصنوعی پر کرده و توسط سوسیس پیچ گره می زنند و پس از جمع آوری به اتاق های پخت منتقل می کنند. پشت این اتاق های پخت را که اکثراً آلمانی بد جایگاهی نصب بود که چوب در داخل آن سوخته و دود حاصل به وس...
مبلغ واقعی 18,824 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 15,059 تومان
عنوان فایل:تومورهای مغزی و نخاعی نوع فایل:پاورپوینت (PPTX) حجم فایل: 713.51 KB تعداد اسلایدها:حدود 28 اسلاید شرح مختصر:این فایل به بررسی انواع تومورهای مغزی و نخاعی، نشانهها، روشهای تشخیص و درمانهای موجود میپردازد. انواع تومورهای اولیه و ثانویه، از جمله گلیوما، ...
عنوان فایل:آناتومی اعصاب محیطی و نخاع نوع فایل:پاورپوینت (PPTX) حجم فایل: 1.69 MB تعداد اسلایدها:حدود 40 اسلاید شرح مختصر: این فایل به بررسی آناتومی و عملکرد اعصاب محیطی و نخاع میپردازد. مباحثی از جمله اعصاب جمجمهای، مننژها، بطنهای مغزی، گردش خون مغزی، طناب ...
عنوان فایل:تشنج و مراقبتهای اولیه نوع فایل: PDF حجم فایل: 26.92 MB تعداد صفحات:حدود 21 صفحه شرح مختصر: این فایل شامل اطلاعاتی جامع درباره انواع تشنج، علل آن، و نحوهی تشخیص و درمان است. همچنین به مراقبتهای اورژانسی در هنگام وقوع تشنج و نحوه برخورد با بیمار پس از تشنج ...
عنوان فایل:نارسایی قلب و مراقبتهای پرستاری نوع فایل: PDF حجم فایل: 3.04 MB تعداد صفحات: 28 صفحه شرح مختصر:این فایل به بررسی نارسایی قلب، انواع آن، علل و علائم بالینی، و همچنین درمانهای دارویی و مراقبتهای پرستاری مربوط به این بیماری میپردازد. به مدیریت و درمان ...
عنوان فایل: آناتومی مغز و سیستم عصبی نوع فایل: پاورپوینت (PPTX) حجم فایل: 585.06 KB تعداد اسلایدها: حدود 31 اسلاید شرح مختصر: این فایل شامل توضیحات کاملی در مورد ساختار آناتومیک مغز و سیستم عصبی است و بخشهای مختلف مغز، نخاع و سیستم عصبی را همراه با عملکرد آنها توضیح ...
مشخصات نویسندگان مقاله قالبهای لغزنده( مزایا و معایب روشهای اجرایی و راهبردی سیستم) احمد زئیسی دهکردی - دانشجوی کارشناسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردعلی ذبحی - دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردرسول عامری - دانشجوی معماری از دانشگاه آزاد ... ...
بِحارُالاَنوار الجامِعَةُ لِدُرَرِ أخبارِ الأئمةِ الأطهار مشهور به بحارالانوار، مفصلترین مجموعه حدیثی شیعه است که با نظارت علامه مجلسی تألیف شده است. تألیف این کتاب که مجموعهای از آموزهها و تعالیم شیعه است، بیش از ۳۰ سال طول کشیده و گروهی از شاگردان علامه مجلسی او را در ... ...
با POCKET OPTION یک معاملهگر حرفهای شوید یک پلتفرم معاملاتی قابل اعتماد برای همه هر معاملهگری میخواهد تا در بهترین شرایط سود ببرد و نمیخواهد نگران امنیت وجوه شخصی خود باشد. اولین کار واضحی که یک معاملهگر مبتدی انجام میدهد بررسی سایتهای مختلف معامله آنلاین ... ...
عنوان فایل:بیماریهای کبدی: کبد چرب الکلی و غیر الکلی و استئاتو هپاتیت نوع فایل: PDF حجم فایل: تعداد صفحات:حدود 36 اسلاید شرح مختصر: این فایل به بررسی انواع بیماریهای کبدی، از جمله کبد چرب الکلی و غیر الکلی و استئاتو هپاتیت میپردازد. شامل مباحثی پیرامون پاتولوژی، ...
عنوان فایل:راهنمای بیمار برای مراقبتهای پس از جراحی فتق نوع فایل: PDF حجم فایل: تعداد صفحات: 6 صفحه شرح مختصر:این فایل شامل اطلاعات و توصیههای پس از جراحی فتق، از جمله مراقبتهای لازم پس از عمل، رژیم غذایی، فعالیتهای بدنی، داروها، و علائم هشداردهنده برای مراجعه ...
عنوان فایل:تامپوناد قلبی و افیوژن پریکارد نوع فایل: PDF حجم فایل: تعداد صفحات: 6 صفحه شرح مختصر:این فایل به بررسی تامپوناد قلبی و افیوژن پریکارد بهعنوان یک اورژانس قلبی میپردازد و شامل توضیحاتی در مورد علل، تشخیص و روشهای درمانی مانند پریکاردیوسنتز است. همچنین ...
پاورپوینت درباره بازهای قوی و ضعیف، داروهای اسیدی و بازی(صفحات 28 تا32 کتاب شیمی 3 ) همراه با ارائه کامل درس در پاورپوینت مخصوص تدریس سر کلاس مشخصات فایل: فرمت فایل: پاورپوینت powerpoint ،تایپ شده( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلایدها: 33 اسلاید مخصوص پایه ... ...